ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Νομική κάλυψη των μελών του

Ο Σύνδεσμος είναι από τους λίγους και ίσως ο μοναδικός στο χώρο της επαγγελματικής άθλησης που μπορεί να καυχηθεί ότι έχει διαμορφώσει έναν συμπαγή, ασφαλή και διαρκή αποτελεσματικό μηχανισμό νομικής προστασίας του ιδίου και κυρίως των μελών του.

Μετά από τριάντα επτά (37) χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου, με αφορμή τα σοβαρά και διαρκή προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο, την αγανάκτηση, τη δυσφορία και την επαγγελματική και οικονομική απαξίωση που έχουν, άθελά τους, υποστεί πολλά μέλη μας, ο Σύνδεσμος στάθμισε τις ανάγκες και τις αντικειμενικές, οικονομικές και λοιπές αδυναμίες των μελών του και επέλεξε, με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να τους συνδράμει.

Πράγματι, ο Σύνδεσμος έπραξε την υπέρβαση και, σε ελάχιστο δείγμα προσφοράς στους ποδοσφαιριστές-μέλη του, χάριν των οποίων και μόνον υπάρχει, ζει και αναπνέει το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να εξασφαλίσει τη δωρεάν νομική υποστήριξη και κάλυψη των μελών του με αποκλειστικής, για το σκοπό αυτό, απασχόλησης δικηγόρο. Έτσι, από τις 18 Νοεμβρίου 2013 ο Σύνδεσμος έχει ενσωματώσει στα νομικά του όπλα και το δικηγόρο Δ.Ν. Εμμανουήλ Αλαφραγκή.

Με δεδομένη την πρόβλεψη του Καταστατικού μας, ο Π.Σ.Α.Π., μετά από αίτημα της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, προχώρησε στην πρόσληψη δικηγόρου. Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης υλοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. αρχικά με την επιλογή του προσώπου και στη συνέχεια με την πρόσληψη του, η οποία και εγκρίθηκε στην συνέχεια από τη Γενική Συνέλευση.

Η νομική συνδρομή, η οποία σε όλα τα επίπεδα παρέχεται, είναι καθοριστική και τυγχάνει καθολικής αποδοχής, τόσο από τα μέλη μας, τα οποία πλέον γνωρίζουν ότι μπορούν με ασφάλεια να απευθυνθούν στο Σύνδεσμο για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση, προληπτική, ή κατασταλτική, κάθε θέματος το οποίο αφορά στην παροχή των ποδοσφαιρικών τους υπηρεσιών, όσο και από τις Π.Α.Ε., στις οποίες αυτά εργάζονται και οι οποίες νιώθουν ασφάλεια ότι, εάν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα η όποια διαφορά τους με μέλη του Π.Σ.Α.Π. να συμβιβαστεί, ή και να διακανονιστεί χωρίς να καταλήξει σε δικαιοδοτικά όργανα, η πιθανότητα αυτή γίνεται πραγματικότητα.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Π.Σ.Α.Π.