NEA ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια στον Π.Σ.Α.Π. στην ημερίδα της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια

Κατηγορία: NEA,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιος Δημόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας Σταμάτης Συρίγος εκπροσώπησαν τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στην ημερίδα που οργάνωσε η ΟΠΑΠ Α.Ε. υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών(IRIS), της European Lotteries και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με θέμα «Εθνικά Δίκτυα για την καταπολέμηση του φαινομένου των προσυνεννοημένων αγώνων. Συμμετείχε επίσης, και ο εκπρόσωπος του Π.Σ.Α.Π. στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, κος N. Λαγαρίας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Α.Π., ο Ταμίας Σταμάτης Συρίγος τοποθετήθηκε στο ζήτημα καταθέτοντας απόψεις και προτάσεις ενώ υπήρξε εκτενής αναφορά και ολοκληρωμένη παρουσίαση στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου με την οργάνωση του Συνεδρίου για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια, στο πλαίσιο του προγράμματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro, Don’t Fix It.

Δόθηκαν σε όλους τους παρισταμένους τα φυλλάδια που ετοίμασε ο Σύνδεσμος με τον Κώδικα Ηθικής, το Code of Conduct, όπου περιλαμβάνονται όλα όσα πρέπει να αποφεύγει ένας ποδοσφαιριστής και όλα όσα οφείλει να γνωρίζει για το φαινόμενο των προσυννενοημένων αγώνων.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην ημερίδα αναγνώρισαν τις προσπάθειες του Π.Σ.Α.Π. όπως και τη χρησιμότητα των ενεργειών του για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών του για το πρόβλημα των προσυνεννοημένων αγώνων, που ασφαλώς, όπως άλλωστε επισημάνθηκε, δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο.

Ο Π.Σ.Α.Π δέχθηκε συγχαρητήρια και επαίνους από όλους, για τον αγώνα που κάνει και σε αυτή την κατεύθυνση, με πρωτοποριακές μάλιστα ενέργειες που χαίρουν αναγνώρισης διεθνώς, όπως έχει ήδη ομολογηθεί από τους υπεύθυνους του προγράμματος Don’t Fix It, που πραγματοποιείται με την ουσιαστική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρόντες στην ημερίδα, ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Kamil Ziegler, η ΓΓΑ, Κυριακή Γιαννακίδου, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε, Σπύρος Καπράλος ενώ τις μελέτες και τα συμπεράσματα τους για το φαινόμενο παρουσίασαν στις ομιλίες τους η Αντιεισαγγελέας Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, ο Integrity Officer της ΕΠΟ, Γιάννης Τζούφρας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδας, Κώστας Μπακούρης και η SportAccord Integrity Officer, Sarah Lacarriere.

Με επισημάνσεις και τοποθετήσεις τους στην στρογγυλή τράπεζα συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ, Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Γιώργος Χαλιβόπουλος, ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Σ.Ο.Ε., ΛεωνίδαςΤαμπάκος και Βούλα Ζυγούρη, ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος και Κώστας Αλεξανδρίδης όπως και ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας και Βασίλης Μηνούδης.

Ο ΠΣΑΠ συγχαίρει την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την πρωτοβουλία της και εκφράζει την βούληση του να είναι αρωγός σε τέτοιες ενέργειες, που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών στο ποδόσφαιρο μας.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Luajmë dhe rindërtojmë sëbashku
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Παίξαμε μπάλα για έναν ανώτερο σκοπό και ενώσαμε τις δυνάμεις μας […]


Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα!
Κατηγορία: NEA,ΝΤΟΠΙΝΓΚ, ΒΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει τη […]


Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σύνορα, αλλά μας ενώνει και στεκόμαστε […]


Η αβεβαιότητα μας δημιουργεί πρόβλημα!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται στη […]