NEA

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής ο Π.Σ.Α.Π.

Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Share this


Με τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στο ξενοδοχείο όπου αποσύρθηκε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η αποστολή της ομάδας της Πάτρας, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο και τους συνεργάτες του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Φιλιππίδη.

IMG_4886

Οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π. είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους συναδέλφους της Παναχαϊκής, για όλες τις δράσεις και τις ενέργειες του Συνδέσμου και συζήτησαν μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν σε σχέση με την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

IMG_4862

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε ότι αφορά τη διαδικασία υλοποίησης του Εγγυητικού Ταμείου, που είναι στο τελευταίο στάδιο. Με την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου, θα σταθεί δυνατό να αποζημιώνονται οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των οποίων οι ομάδες υποβιβάζονται, για αγωνιστικούς ή οικονομικούς λόγους, από επαγγελματικά σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Για την ενεργοποίηση της συμφωνίας που αφορά το Εγγυητικό Ταμείο, έχουν συνταχθεί, προς την κατεύθυνση υλοποίησης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Π.Σ.Α.Π. , οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, όπως και όλοι οι αρχηγοί των ομάδων της Super League και της Football League.

IMG_4866

IMG_4901

Αναλύθηκαν , επίσης, οι προσπάθειες και οι τεκμηριωμένες προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για την αναδιαμόρφωση του πρωταθλήματος της Football League, καθώς αποτελεί βασικό άξονα των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, η πραγματοποίηση αλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο την βελτίωση του.

IMG_4895

Η συζήτηση με τους φορείς του ποδοσφαίρου μας είναι σε εξέλιξη και αισιοδοξούμε ότι θα αποφέρει καρπούς, με κοινό στόχο το καλό του ποδοσφαίρου μας.

IMG_4856

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής εκδήλωσαν την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξη τους προς τον Π.Σ.Α.Π. ενώ επισημάνθηκαν τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για όλους τους συναδέλφους, από την ασφαλιστική κάλυψη τους, που παρέχεται πλέον με εξαιρετικά βελτιωμένους όρους για εκείνους και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, όπως συμβαίνει και με την δωρεάν χρήση της Νομικής Υπηρεσίας του Π.Σ.Α.Π.

IMG_4913

Στους συναδέλφους αναδείχθηκε η δυναμική του προγράμματος Online Academy της FIFPro, μέσω του οποίου παρέχεται η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές – μέλη του Συνδέσμου να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στην αθλητική διοίκηση (sports management), χωρίς δική τους επιβάρυνση, με σπουδές εξ’ αποστάσεως, ενώ επισημάνθηκε και η αξία της παροχής του Συνδέσμου προς τα μέλη του, όσον αφορά την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση, μέσω της χορήγησης 5 υποτροφιών για πραγματοποίησης σπουδών στον Όμιλο Εκπαιδευτηρίων ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

IMG_4868

Επίσης, παρουσιάσθηκαν οι δράσεις και πρωτοβουλίες του Π.Σ.Α.Π. με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση υπέρ της δωρεάς μυελού των οστών στο πλαίσιο της εκστρατείας του «Γίνε ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ των Οστών» ενώ παράλληλα έγινε αναφορά και στις επισκέψεις μελών του Συνδέσμου σε σχολεία και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, με στόχο την ενημέρωση και πρόληψη φαινομένων παθογένειας.

IMG_4863

Ο Π.Σ.Α.Π. ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για την άψογη συνεργασία της για την υλοποίηση της ενημέρωσης των συναδέλφων μας.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να έρθει…
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές […]


Η 38η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:45, θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής […]


Luajmë dhe rindërtojmë sëbashku
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Παίξαμε μπάλα για έναν ανώτερο σκοπό και ενώσαμε τις δυνάμεις μας […]


Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα!
Κατηγορία: NEA,ΝΤΟΠΙΝΓΚ, ΒΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει τη […]