NEA

Μεγάλες εκπαιδευτικές παροχές για τα μέλη του Π.Σ.Α.Π. και τις οικογένειές τους

Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Share this


Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές-μέλη του Π.Σ.Α.Π., έχουν τη σπουδαία ευκαιρία να αποκτήσουν 2 υποτροφίες σπουδών για το Executive Diploma in Sports Management στο Mediterranean Professional Studies, αλλά και να εγγραφούν (όπως επίσης και τα μέλη των οικογενειών τους και οι συγγενείς τους α΄βαθμού) στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ με 40% επιδότηση διδάκτρων, σε ειδικότητα της επιλογής τους, όπως η Φυσικοθεραπεία, η Προπονητική και πλήθος άλλων ειδικοτήτων.

Η γενναία αυτή προσφορά για όλα τα μέλη του Π.Σ.Α.Π. και τις οικογένειές τους, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας του Π.Σ.Α.Π. με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, επιβεβαιώθηκε κατόπιν συνάντησης του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Σταμάτη Συρίγου, με τον υπεύθυνο Αθλητικού Τομέα & Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη Γλύκα.

Οι εν λόγω παροχές αποτελούν ιδανική έκφραση της ευαισθησίας των 2 εκπαιδευτικών φορέων για τη μόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα μιας δεύτερης καριέρας, μετά το τέλος της σταδιοδρομίας τους στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, οι παροχές για τα μέλη του ΠΣΑΠ και τις οικογένειές τους έχουν ως εξής:

  • 2 υποτροφίες σπουδών στο MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2) για απόκτηση του Executive Diploma in Sports Management
  • προνομιακή έκπτωση -της τάξεως του 40%!- για εγγραφές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξουν, όπως η Προπονητική, η Φυσικοθεραπεία, κ.ά.

Με αυτήν την προσφορά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ επιδοτεί τις σπουδές των συναδέλφων αλλά και των οικείων τους, για εκπαιδευτικά προγράμματα εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, με στόχο πάντα την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία.

Εξάλλου, το Executive Diploma in Sports Management του MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης, που απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Αθλητισμού και επιθυμούν να διεκδικήσουν διοικητικές θέσεις. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τις βασικές γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό αθλητικό περιβάλλον στην Ελλάδα, ενώ μπορούν να σταδιοδρομήσουν και ως ελεύθεροι επαγγελματίες sports managers ή ως διοικητικά στελέχη σε αθλητικούς συλλόγους (επαγγελματικούς ή ερασιτεχνικούς), καθώς και σε αθλητικούς οργανισμούς.

Όσα από τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενδιαφέρονται, μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα του Π.Σ.Α.Π. (210-8210693, 210-8239179), είτε να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Σταμάτη Συρίγο (6948527883), με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις μεγάλες παροχές που τους προσφέρονται, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Π.Σ.Α.Π. με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για σπουδές υψηλής ποιότητας, που ενισχύει παράλληλα την προσπάθεια που καταβάλλουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ανταποκριθούν στις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν σήμερα, αλλά και να προετοιμαστούν επαγγελματικά για την επόμενη ημέρα: εκείνη που θα έρθει όταν τα φώτα θα σβήσουν.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Σύγκλιση Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΣΑΠ
Κατηγορία: NEA,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ | Δημοσίευση:

Με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις σοβαρές επιπτώσεις […]


Σε δημοπρασία φανέλες των ομάδων για την ενίσχυση του Παναγιώτη – Ραφαήλ
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα μεταβεί σύντομα στις Η.Π.Α. για να ξεκινήσει […]


«Ο αθλητισμός είναι ένας και ενωμένος»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη εκπροσώπων των συνδέσμων Π.Σ.Α.Π., […]


Εκπαιδευτική συνεργασία του Π.Σ.Α.Π. με το γαλλικό κολλέγιο IdEF
Κατηγορία: NEA,ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συνεχίζει και […]