NEA

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας

Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Share this


Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, που κάναμε απεριόριστη υπομονή τους τελευταίους 6 μήνες, διάστημα στο οποίο αντέξαμε τα πάντα αν και μείναμε απλήρωτοι από την ομάδα μας που αποδείχθηκε απόλυτα ασυνεπής και αφερέγγυα απέναντι μας, δυστυχώς, υποχρεωθήκαμε να ξεπεράσουμε τα όρια μας.

Δείξαμε κατανόηση, ευσυνειδησία, φιλότιμο, υπευθυνότητα.
Και εισπράξαμε κοροϊδία, αδιαφορία, αρνήσεις και ψέματα.
Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μη θεωρείται αδυναμία η σιωπή και η προσήλωση μας στα καθήκοντα μας, η υπομονή μας.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί τιμήσαμε την ιδιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και τη φανέλα της ιστορικής Δόξας Δράμας. Μείναμε και πολεμήσαμε, αν και απλήρωτοι, νηστικοί και ταπεινωμένοι. Σεβαστήκαμε τις ευθύνες μας απέναντι στον κόσμο και στους ίδιους τους εαυτούς μας, γιατί εμείς έχουμε μάθει να είμαστε επαγγελματίες και να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο ώστε να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο που ζει, αναπνέει και υποφέρει για την ομάδα του, ειδικά όταν αυτή είναι τόσο μεγάλη όσο η Δόξα Δράμας που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πήραμε υποσχέσεις. Πολλές. Αμέτρητες. Μας έλεγαν «ελάτε αύριο» και μετά ακούγαμε «ελάτε μεθαύριο». Και στη συνέχεια τους χάναμε. Η μία εβδομάδα περνούσε μετά την άλλη και στο τέλος δεν μπορούσαμε να βρούμε κανέναν. Όλοι εξαφανίσθηκαν. Κρύφθηκαν. Εκείνοι που είχαν δεσμευθεί απέναντι μας, μας άφησαν μόνους και έρημους, αλλά, εμείς σηκώναμε τα τηλέφωνα και αντικρύζαμε εκείνους στους οποίους χρωστούσαμε, εκείνους που μας ζητούσαν τα χρήματα που έπρεπε να τους είχε δώσει η Δόξα Δράμας, εκείνους προς τους οποίους δεν είχαμε καν τη δυνατότητα να δώσουμε λίγα ευρώ για να πάρουμε ψωμί και λίγο τυρί, ένα πακέτο μακαρόνια, για να επιβιώσουμε στα γήπεδα και να πάρουμε δυνάμεις ώστε να μπούμε στο γήπεδο για να προπονηθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, για να κάνουμε τη δουλειά για την οποία μας είχαν απλήρωτους.

Δυστυχώς, η τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν οδήγησε πουθενά, δεν έφερε αποτέλεσμα, λύση δεν βρέθηκε.

Το αδιέξοδο είναι ορατό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα μας, εφόσον εξαντλήθηκαν όλα τα όρια και δεν υπάρχει πρόσωπο ή σημείο επαφής, είναι να κινηθούμε νομικά ώστε να διεκδικήσουμε το δίκιο.

Μακάρι να ήταν δυνατό να βρεθεί μία λύση, συνολικά για το καλό της Δόξας Δράμας, αλλά, μας έφεραν σε θέση όπου δεν έχουμε πια άλλα περιθώρια επιλογών.

Κρίμα γιατί υπεστήκαμε διασυρμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μας, δοκιμασθήκαμε ως επαγγελματίες και οικογενειάρχες, δείξαμε ανωτερότητα και ήθος, αλλά, δυστυχώς, μείναμε μόνοι μας.

Εμείς αποδείξαμε αν αγαπάμε την Δόξα Δράμας και αν τιμάμε την ιδιότητα μας.
Άλλος με φιλότιμο δεν υπάρχει, να απολογηθεί για αυτό το αίσχος, αυτή την ταπείνωση για ομάδα και ποδοσφαιριστές;

Με εκτίμηση,
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Προηγούμενη
Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Η 38η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:45, θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής […]


Luajmë dhe rindërtojmë sëbashku
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Παίξαμε μπάλα για έναν ανώτερο σκοπό και ενώσαμε τις δυνάμεις μας […]


Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα!
Κατηγορία: NEA,ΝΤΟΠΙΝΓΚ, ΒΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει τη […]


Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σύνορα, αλλά μας ενώνει και στεκόμαστε […]