NEA ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αλληλέγγυος με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ο Π.Σ.Α.Π.

Κατηγορία: NEA,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και να εκφράσουν την απόλυτη αλληλεγγύη τους προς τον Π.Σ.Α.Π. , στο έργο που επιτελεί, είχαν οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, με τους οποίους συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο και τον συνεργάτη του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε για το υπό σύσταση Εγγυητικό Ταμείο, απο το οποίο θα καλύπτονται οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ομάδων, που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, απο πόρους που θα διατίθενται απο την Σούπερ Λιγκ, την Φούτμπολ Λιγκ και την Ε.Π.Ο.

Στο πλαίσιο της επαφής που έγινε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και τον Π.Σ.Α.Π., αναλύθηκαν όλες οι κινήσεις και συμφωνίες του Π.Σ.Α.Π. για την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ, όπως και των προστατευομένων μελών των οικογενειών τους ενώ έγινε αναφορά στο αίτημα του Συνδέσμου για την παροχή σύνταξης σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν αγωνισθεί για τουλάχιστον 10 χρόνια ως επαγγελματίες , με ελάχιστο ποσό τα 350 ευρώ.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου και για το Μνημόνιο Συνεργασίας, που είναι σε συνάρτηση με το Εγγυητικό Ταμείο, ενώ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, τόσο για την δωρεάν παροχή της υπηρεσίας νομικής κάλυψης προς τα μέλη του Π.Σ.Α.Π. όσο και για την εξασφάλιση και αναβάθμιση μιας σειράς άλλων υπηρεσιών( ελεύθερη είσοδος στα γήπεδα, επέκταση του προγράμματος FIFPro Online Academy στο οποίο μετέχουν τώρα οι συνάδελφοι Ζησόπουλος και Μπράχο,επέκταση του προγράμματος Don’t Fix It που αφορά πρωτίστως την προστασία των ποδοσφαιριστών απο την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, διαρκής ενημέρωση για το ντόπινγκ, συμμετοχή στον αγώνα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στο Τουρνουά της FIFPro, οικονομική ενίσχυση σε ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας ).

Ολοι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έκαναν σαφές ότι θα είναι στη διάθεση του Συνδέσμου, στο πλαίσιο της εκστρατείας που ξεκινά ο Π.Σ.Α.Π., μέσα απο τα σχολεία, για την πρόληψη της βίας και την αντιμετώπιση του ρατσισμού ενώ δεσμεύθηκαν ότι θα μείνουν αφοσιωμένοι στις προσπάθειες του Συνδέσμου τους, για το κοινό καλό, καθώς, είναι καθοριστικό για την ισχύ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, να αντλεί ενέργεια και δύναμη απο την παρουσία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές, όπως και σε κάθε άλλο γεγονός πρόκειται να οργανωθεί απο τον Π.Σ.Α.Π., στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο ΠΣΑΠ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν τον τηλεμαραθώνιο […]


Τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας μας
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Η χώρα μας, όπως και όλη η ανθρωπότητα, βιώνει δύσκολες στιγμές, εν […]


Οδηγίες για την υποβολή αίτησης για την αποζημίωση ειδικού σκοπού
Κατηγορία: NEA,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει τα […]


Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό του υγειονομικού προσωπικού του Ερυθρού Σταυρού
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

»Ο άνθρωπος όταν νιώθει τον πόνο είναι ζωντανός… Αλλά όταν νιώθει […]