NEA ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αλληλέγγυοι με τον Π.Σ.Α.Π. και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη

Κατηγορία: NEA,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν για τον αγώνα τους με τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Π.Σ.Α.Π. αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο και τους συνεργάτες του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Φιλιππίδη.

IMG_0361

Εγινε πλήρης και αναλυτική ενημέρωση προς τους συναδέλφους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και υπήρξε εκτενής αναφορά στα ζητήματα τα οποία τέθηκαν απο την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη οι οποίοι συνεχάρησαν τη Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. για τις ενέργειες και τον σχεδιασμό της για τη συνέχεια.

IMG_0320

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν τις θετικές εξελίξεις για το Εγγυητικό Ταμείο, που ενεργοποιείται μετά την ολοκλήρωση των Κανονισμών και θα λειτουργεί, παρέχοντας κάλυψη αποδοχών στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει ομπρέλα προστασίας στους συναδέλφους μας και θα αντιμετωπισθεί η »συνήθεια» των τελευταίων ετών με τον επιλεκτικό υποβιβασμό ομάδων , για οικονομικούς λόγους και την επακόλουθη απώλεια της επαγγελματικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών τους, μαζί με όσα προβλέπονται απο τα εν ισχύ συμβόλαια τους.

Οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π. άκουσαν τα καλύτερα σχόλια απο τους συναδέλφους της ομάδας του Ηρακλείου για τις κινήσεις και την αποτελεσματικότητα του Συνδέσμου, ειδικά μάλιστα σε ότι έχει σχέση με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, που έχουν την καλύτερη κάλυψη που είχαν ποτέ, στα 38 χρόνια ζωής του Συνδέσμου.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και αντάλλαξαν απόψεις με τους διοικούντες τον Π.Σ.Α.Π. οι οποίοι άκουσαν τις ερωτήσεις τους και τους ανέλυσαν όλες τις ενέργειες και το πλάνο του Συνδέσμου.

Απο τους διοικούντες τον Π.Σ.Α.Π. επισημάνθηκε μάλιστα ότι το εξαιρετικό επίπεδο συνεννόησης του Συνδέσμου με την Σούπερ Λιγκ όπως και με την Φούτμπολ Λιγκ, έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να ενισχυθεί η θέση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και να κατοχυρωθούν τα συμφέροντα τους.

Οι συνάδελφοι εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους, τόσο για την δωρεάν παροχή της υπηρεσίας νομικής κάλυψης προς τα μέλη του Π.Σ.Α.Π. όσο και για την εξασφάλιση και αναβάθμιση μιας σειράς άλλων υπηρεσιών( ελεύθερη είσοδος στα γήπεδα, επέκταση του προγράμματος FIFPro Online Academy στο οποίο μετέχουν τώρα οι συνάδελφοι Ζησόπουλος και Μπράχο,επέκταση του προγράμματος Don’t Fix It που αφορά πρωτίστως την προστασία των ποδοσφαιριστών απο την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, διαρκής ενημέρωση για το ντόπινγκ, συμμετοχή στον αγώνα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στο Τουρνουά της FIFPro, οικονομική ενίσχυση σε ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας ).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας που ξεκίνησε ο Π.Σ.Α.Π., μέσα απο τα σχολεία, για την πρόληψη της βίας και την αντιμετώπιση του ρατσισμού, όλοι οι συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου για ομιλίες στους μαθητές ενώ θα υπάρξουν κινήσεις απο τον Π.Σ.Α.Π. για την κάλυψη αναγκών που υπάρχουν σε σχολεία. Συνεχίζεται, παράλληλα, η πραγματοποίηση αγώνων σε όλη την Ελλάδα απο την αντιπροσωπευτική ομάδα του Συνδέσμου μας, για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Φτάνει πια…!!!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Φτάνει πια… Το ποτήρι ξεχείλισε και δεν δύναται το μόνιμο θύμα στο […]


Δημιουργήθηκε «Ταμείο Προστασίας Παικτών»
Κατηγορία: FIFPRO,NEA,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ | Δημοσίευση:

Σε μία κίνηση που θα βοηθήσει εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που απώλεσαν […]


Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το FIFPro On-line Academy
Κατηγορία: FIFPRO,NEA,ONLINE ACADEMY | Δημοσίευση:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro), στο πλαίσιο των ενεργειών […]


Η «38η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (28/1) στο Μέγαρο Μουσικής «Η 38η Γιορτή […]