ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014

Ο Γ. Σαμαράς στο FIFA.com

Κατηγορία: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 | Δημοσίευση:

Share this


Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για την πρεμιέρα της Εθνικής με την Κολομβία, αλλά και για το επόμενο ματς με τους Ιάπωνες στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Μουντιάλ 2014.

Τα κυριότερα σημεία:

«Έχουμε πολλά να δώσουμε στο Μουντιάλ, αλλά νομίζω ότι δείξαμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι με την Κολομβία. Ήταν ένα περίεργο ματς. Στα πρώτα 5-6 λεπτά δεν ήμασταν 100% έτοιμοι και δεχθήκαμε ένα κακό γκολ. Μετά από αυτό είχαμε την κατοχή της μπάλας, ασκήσαμε πίεση και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Η Κολομβία δεν είχε τις δικές μας ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Κάτι που σημαίνει πως είτε είναι δίκαιο είτε άδικο το αποτέλεσμα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Στον αγώνα με την Ιαπωνία πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, μέχρι αυτό το ματς, είναι να έχουμε θετική σκέψη. Να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με την Κολομβία και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Η Ιαπωνία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ατομικά τους παίκτες τους και μέχρι την σέντρα θα τους μάθουμε καλύτερα και ως ομάδα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάντα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και είτε είναι στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στην Ασία ή στην Ευρώπη, είναι μεγάλο συναίσθημα το να είσαι μέλος της Εθνικής σου ομάδας. Μέρες όπως αυτή που γνωρίσαμε την ήττα από την Κολομβία πονάνε. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καμαρά: «Να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση των προσφύγων»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Αφιερωμένη στους πρόσφυγες είναι η 20η Ιουνίου, καθώς έχει οριστεί […]


«Να κλείσω την παρένθεση»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, […]


Ανασφάλιστοι από αύριο οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει […]


Η διδακτική ιστορία του Ντάριο Σίλβα
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σαν δεδομένο, καθώς […]