ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014

Ο Γ. Σαμαράς στο FIFA.com

Κατηγορία: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 | Δημοσίευση:

Share this


Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για την πρεμιέρα της Εθνικής με την Κολομβία, αλλά και για το επόμενο ματς με τους Ιάπωνες στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Μουντιάλ 2014.

Τα κυριότερα σημεία:

«Έχουμε πολλά να δώσουμε στο Μουντιάλ, αλλά νομίζω ότι δείξαμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι με την Κολομβία. Ήταν ένα περίεργο ματς. Στα πρώτα 5-6 λεπτά δεν ήμασταν 100% έτοιμοι και δεχθήκαμε ένα κακό γκολ. Μετά από αυτό είχαμε την κατοχή της μπάλας, ασκήσαμε πίεση και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Η Κολομβία δεν είχε τις δικές μας ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Κάτι που σημαίνει πως είτε είναι δίκαιο είτε άδικο το αποτέλεσμα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Στον αγώνα με την Ιαπωνία πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, μέχρι αυτό το ματς, είναι να έχουμε θετική σκέψη. Να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με την Κολομβία και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Η Ιαπωνία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ατομικά τους παίκτες τους και μέχρι την σέντρα θα τους μάθουμε καλύτερα και ως ομάδα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάντα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και είτε είναι στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στην Ασία ή στην Ευρώπη, είναι μεγάλο συναίσθημα το να είσαι μέλος της Εθνικής σου ομάδας. Μέρες όπως αυτή που γνωρίσαμε την ήττα από την Κολομβία πονάνε. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ανασφάλιστοι οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται, δυστυχώς […]


Οι 55 πρώτοι σε ψήφους της «2019 FIFA FIFPro World 11»
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ψηφοφορία για την ανάδειξη […]


Συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Johan Cruyff Institute
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον αθλητισμό, από κάποιον που […]


Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]