ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση για τον Π.Σ.Α.Π. απο την UNESCO

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Τιμητική αναγνώριση στο έργο και την κοινωνική προσφορά του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών από τον Όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, που βράβευσε, σε εκδήλωση του,  τον Π.Σ.Α.Π. στο πρόσωπο του Προέδρου του Συνδέσμου Κώστα Πούλιου.

Στην τοποθέτηση που έκανε ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. , μόλις του δόθηκε το βραβείο απο τον Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO, Αντώνη Γλύκα, επεσήμανε «Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια με τα οποία υποστηρίζει κάθε προσπάθεια αρωγής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από την βοήθεια μας και στέκεται δίπλα  σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με τη διεξαγωγή αγώνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με τη συνδρομή των συναδέλφων ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων είναι κι οι διεθνείς που κατέκτησαν το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα το 2004 στην Πορτογαλία. Με την ευκαιρία αυτής της βράβευσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Επίτιμο Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες κι ουσιαστική βοήθεια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο ποδόσφαιρο συνολικά».

Ο Ομιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων εκτός του Π.Σ.ΑΠ. βράβευσε κι άλλους φορείς και πρόσωπα που επίσης, έχουν προσφορά  στον αθλητισμό, στο πλαίσιο της Ημερίδας του που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον, με θέμα Αθλητισμός–Μνήμη–Τιμή και Δόξα.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Η διδακτική ιστορία του Ντάριο Σίλβα
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σαν δεδομένο, καθώς […]


Κώτσιρας: Το… ταξίδι από τα τοπικά της Αρκαδίας, στην Εθνική Ελλάδος
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

Το ποδόσφαιρο μοιάζει με τη ζωή. Καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε πολλές […]


Καλή επιτυχία στον τελικό
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει το […]