ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Η Θεσσαλονίκη θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου όπως και για το μέλλον του αθλήματος, καθώς στο διήμερο 8-9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE το Συνέδριο της FIFPro Task Force for South & Eastern Europe.
Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναλυθούν θέματα που αφορούν τις νέες χώρες που εντάσσονται πια στη δύναμη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών, τα προβλήματα μη τήρησης συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και η ανάγκη να τηρούνται οι όροι τους με σεβασμό, τα ζητήματα που έχουν τεθεί αναφορικά με την απαγόρευση σε ποδοσφαιριστές να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις των ομάδων τους, τα φαινόμενα βίας, ρατσισμού και στημένων παιχνιδιών.
Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIFPro Division Europe Φιλίπ Πιάτ, ενώ θα παραστούν εκπρόσωποι της FIFA.
Συνολικά, στο Συνέδριο θα πάρουν μέρος 48 σύνεδροι από 19 χώρες. Από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές θα μιλήσουν για προβλήματα που αντιμετώπισαν με την βία στα γήπεδα ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ο Σάββας Κωφίδης. Τον ΠΣΑΠ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος, η Υπεύθυνη Διεθνών Θεμάτων Σχέσεων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIFPro Division Europe Μαρία Τσιγώνη και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Θανάσης Μακρυνιώτης.
Άλλοι επίσημοι καλεσμένοι του συνεδρίου θα είναι οι Dario Cimic, Mario Juric, Vladimir Smicer, Levan Kipini, Mikheil Kavelashvili, Vladimir Karalic, Zeljiko Janovic, Vesna Simovic, Vladimir Leonchenko, Mirko Poledica, Mirko Lekic, Julius Sefcik, Igor Gataulin κ.α.
Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την 9η Ιουλίου και ώρα 14:00, στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE, πλατεία Αριστοτέλους 9.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ενημέρωση για το κοινωνικό μέρισμα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει […]


Ο Π.Σ.Α.Π. στην ετήσια γενική συνέλευση της FIFPro
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη η ετήσια – παγκόσμια […]


Εθνική Ελλάδος, καλή επιτυχία...
Καλή επιτυχία σε Ανδρών και Ελπίδων
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά […]