ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Π.Σ.Α.Π. με το Κ.Κ.Ε.

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Παναγιώτης Κόρμπος και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος, συναντήθηκαν στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (Κ.Κ.Ε.), με το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Νίκο Σοφιανό και τον Υπεύθυνο Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Κ.Κ.Ε. Θοδωρή Λιάπη, μετά την πρωτοβουλία-απόφαση του Συνδέσμου να ενημερώσει άμεσα και προς κάθε κατεύθυνση για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αναπόφευκτα, θέτουν σε εμφανή διακινδύνευση την υπόσταση του ποδοσφαιριστή ως αθλητή και εργαζόμενου.

Στη συνάντηση αυτή ο Π.Σ.Α.Π. ανέδειξε σοβαρά ζητήματα, όπως, κατά πλήρη προτεραιότητα, την υλοποίηση του εγγυητικού ταμείου, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τη βιωσιμότητα και την ασφαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, την ύπαρξη αναγκαίων μηχανισμών διασφάλισης της υγιούς συμμετοχής των Π.Α.Ε. στα πρωταθλήματα. Οι συνομιλητές ανανέωσαν τη συνάντησή τους με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Ο Π.Σ.Α.Π., διαισθανόμενος την κρισιμότητα των καιρών και το τι διακυβεύεται, έχει συνειδητά επιλέξει να ενημερώσει, έγκαιρα, όλους τους φορείς και να θέσει επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν και των οποίων η επίλυση, αν και θα έπρεπε να ήταν άμεση προτεραιότητα των εμπλεκόμενων φορέων, δυστυχώς χρονίζει.

Πλέον, ο Π.Σ.Α.Π. θα πράξει ό,τι επιβάλλεται για να αναδείξει, επιλύσει και διασφαλίσει τα αυτονόητα. Στην εύλογη, δίκαιη και θεμιτή προσπάθειά του, αναζητά και προσδοκά την υγιή υποστήριξη όλων όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και βεβαίως το ζωντανό του κύτταρο, τον ποδοσφαιριστή.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καλή επιτυχία!
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Διαδικασία χορήγησης των υποτροφιών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις τέσσερις (4) […]


Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν τέσσερις υποτροφίες 
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρίσκονται και φέτος τα […]


Συνάντηση με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και συζήτησης για όλα τα θέματα που αφορούν […]