ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Καλλονής ο ΠΣΑΠ

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Σε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση, για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προχώρησαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών προς τους συναδέλφους της Καλλονής, με τους οποίους συναντήθηκαν.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Εγγυητικό Ταμείο το οποίο δημιουργείται για την κάλυψη των ποδοσφαιριστών, καθώς οι συνάδελφοι της ομάδας της Μυτιλήνης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας του Ταμείου και τις παροχές του, αλλά και τις προϋποθέσεις υπαγωγής σε αυτό.
Επισημάνθηκε ότι το Εγγυητικό Ταμείο θα είναι από τις 30 Ιουνίου σε διαδικασία ενεργοποίησης και αρωγής, καθώς τότε θα πρέπει να δοθούν τα συμφωνηθέντα χρήματα από την ΕΠΟ, τη Superleague και την Football League.
Επιπλέον, συζητήθηκε η συμφωνία του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ, την Superleague και την Football League για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ δόθηκαν χρήσιμες όσο και χρηστικές πληροφορίες για την ασφάλιση τους, την αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως και για τους κινδύνους από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ως αυτονόητο, φυσικά, θεωρείται από όλους ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει, με κάθε τρόπο, να αποφεύγουν πανηγυρισμούς, χειρονομίες, σχόλια και εκφράσεις που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα, ενώ δόθηκαν πληροφορίες που αφορούν την προσπάθεια επιμόρφωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) με τη μέθοδο On-Line Academy, όπως και για τη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου, που θα λειτουργήσει προς όφελος των συναδέλφων.
Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΠ για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του, ενώ δεσμεύθηκαν ότι  θα πρέπει να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, για ό, τι τυχόν συμβεί.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ατελείωτη θλίψη
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Είναι πλέον περιττό να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τις απαράδεκτες […]


Ενημέρωση για τα κατώτατα όρια αποδοχών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει […]


Ξεκινά το FIFPro On-line Academy
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro), στο πλαίσιο των ενεργειών […]


Η 37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή
Κατηγορία: NEA,ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ | Δημοσίευση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής «Η 37η Γιορτή […]