ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στην Ελβετία η ομάδα των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Την Παρασκευή 5 Ιουλίου αναχωρεί για την Ελβετία, η ομάδα των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών η οποία συγκροτήθηκε με ευθύνη και φροντίδα του ΠΣΑΠ, προκειμένου να πάρει μέρος στο Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η FIFPro, στη Νιόν το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου.

Στο Τουρνουά θα αγωνισθούν, επίσης, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Σλοβενία και η Σερβία. Όλες οι ομάδες θα παίξουν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συμβόλαια με ομάδες της πρώτης και της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας και έμειναν ελεύθεροι.

Σκοπός του Τουρνουά είναι να δουν αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και σκάουτερς ομάδων αλλά και μάνατζερς, ώστε να έχουν οι συνάδελφοι την ευκαιρία να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες.

Με την ελληνική ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν στο Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών της FIFPro, οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Στέλιος Ανδρίκος, Μανώλης Αποστολίδης, Παρασκευάς Μπακάλης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Γιάντσης, Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Χαλούλος, Γιάννης Χλωρός, Πιέρ Καλαγκάνης, Ανδρέας Αρκουμάνης, Αντώνης Καπνίδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λίτσης, Γιάννης Μαρίνου, Ορέστης Νικολόπουλος, Φώτης Σουλελές, Νίκος Σταυριανός, Αλέξανδρος Βελέτης, Νίκος Βλασσόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Οι συνάδελφοι θα προπονηθούν μαζί προτού πετάξουν για την Ελβετία.

Προπονητής της ομάδας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος, ο οποίος έχει πτυχίο UEFA.
Τον ΠΣΑΠ θα εκπροσωπήσει, επίσης, ο Ταμίας του Συνδέσμου Σάκης Δημόπουλος, ενώ με την αποστολή θα μεταβεί στην Ελβετία, πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας των συναδέλφων του, το μέλος του ΠΣΑΠ Κώστας Παπαδόπουλος.

Η ομάδα των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί τα γραφεία της UEFA, πριν από την έναρξη του Τουρνουά, κατόπιν πρόσκλησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες του Τουρνουά θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών ανά ημίχρονο.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της ελληνικής ομάδας έχει ως εξής:
Σάββατο 6 Ιουλίου
13:15 Ελλάδα-Σερβία
15:45 Ελβετία-Ελλάδα

Κυριακή 7 Ιουλίου
12:00 Βουλγαρία-Ελλάδα
14:30 Ελλάδα-Σλοβενία


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]


Το….. γράμμα του Πάνου Αντωνίου
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής 21 χρονών. Έφυγα 16 χρονών από το σπίτι μου, […]


Προσοχή για την ύπαρξη «ψεύτικων» εκπροσώπων/διαμεσολαβητών
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στην εποχή των social media και της εξάπλωσής τους, είναι πιθανό οι ποδοσφαιριστές, […]


Οδηγός για κατάρτιση/τροποποίηση/λύση συμβολαίου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ευρισκόμενοι εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πανελλήνιος […]