ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στην Ελβετία η ομάδα των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Την Παρασκευή 5 Ιουλίου αναχωρεί για την Ελβετία, η ομάδα των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών η οποία συγκροτήθηκε με ευθύνη και φροντίδα του ΠΣΑΠ, προκειμένου να πάρει μέρος στο Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η FIFPro, στη Νιόν το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου.

Στο Τουρνουά θα αγωνισθούν, επίσης, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Σλοβενία και η Σερβία. Όλες οι ομάδες θα παίξουν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συμβόλαια με ομάδες της πρώτης και της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας και έμειναν ελεύθεροι.

Σκοπός του Τουρνουά είναι να δουν αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και σκάουτερς ομάδων αλλά και μάνατζερς, ώστε να έχουν οι συνάδελφοι την ευκαιρία να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες.

Με την ελληνική ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν στο Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών της FIFPro, οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Στέλιος Ανδρίκος, Μανώλης Αποστολίδης, Παρασκευάς Μπακάλης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Γιάντσης, Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Χαλούλος, Γιάννης Χλωρός, Πιέρ Καλαγκάνης, Ανδρέας Αρκουμάνης, Αντώνης Καπνίδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λίτσης, Γιάννης Μαρίνου, Ορέστης Νικολόπουλος, Φώτης Σουλελές, Νίκος Σταυριανός, Αλέξανδρος Βελέτης, Νίκος Βλασσόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Οι συνάδελφοι θα προπονηθούν μαζί προτού πετάξουν για την Ελβετία.

Προπονητής της ομάδας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος, ο οποίος έχει πτυχίο UEFA.
Τον ΠΣΑΠ θα εκπροσωπήσει, επίσης, ο Ταμίας του Συνδέσμου Σάκης Δημόπουλος, ενώ με την αποστολή θα μεταβεί στην Ελβετία, πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας των συναδέλφων του, το μέλος του ΠΣΑΠ Κώστας Παπαδόπουλος.

Η ομάδα των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί τα γραφεία της UEFA, πριν από την έναρξη του Τουρνουά, κατόπιν πρόσκλησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες του Τουρνουά θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών ανά ημίχρονο.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της ελληνικής ομάδας έχει ως εξής:
Σάββατο 6 Ιουλίου
13:15 Ελλάδα-Σερβία
15:45 Ελβετία-Ελλάδα

Κυριακή 7 Ιουλίου
12:00 Βουλγαρία-Ελλάδα
14:30 Ελλάδα-Σλοβενία


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Στην Ε.Π.Ο. ο Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κύριο Βαγγέλη Γραμμένο είχε σήμερα […]


Στον Υφυπουργό ο Π.Σ.Α.Π. και οι διεθνείς
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Γεώργιο Βασιλειάδη […]


Συνάντηση με την Σούπερ Λιγκ
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

  Συνάντηση με την Σούπερ Λιγκ είχε σήμερα ο Π.Σ.Α.Π. Ο πρόεδρος […]


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

  Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Γεώργιο Βασιλειάδη […]