ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις του ΠΣΑΠ με τους συναδέλφους Λάρισας, Ηρακλή Ψαχνών και Φωκικού

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας του ΠΣΑΠ Σάκης Δημόπουλος, συναντήθηκαν και μίλησαν με τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Λάρισας, του Ηρακλή Ψαχνών και του Φωκικού, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
Η συζήτηση στα γήπεδα της Άμφισσας και των Ψαχνών, όπως και στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Λάρισας στην Ελευσίνα, για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο, ήταν παραγωγική κι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς, θίχθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους.
Αναλύθηκε η συμφωνία του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ, την Superleague και την Football League για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ δόθηκαν χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλιση τους, την αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως και  τους κινδύνους από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Η ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η αποφυγή κάθε είδους εμπλοκής στο φαινόμενο των προσυννενοημένων αγώνων, επισημάνθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση από τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΠ.
Ξεκάθαρο, επίσης, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει, με κάθε τρόπο, να αποφεύγουν πανηγυρισμούς, χειρονομίες, σχόλια και εκφράσεις που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα.
Οι ποδοσφαιριστές Λάρισας, Ηρακλή Ψαχνών και Φωκικού, πήραν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την προσπάθεια επιμόρφωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) με τη μέθοδο On-Line Academy, όπως και τη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου, που θα λειτουργήσει προς όφελος των συναδέλφων.
Έγινε σαφές ότι θα πρέπει, όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ δόθηκε ενημέρωση και για το Τουρνουά Ελεύθερων ποδοσφαιριστών το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι.
Οι ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του ΠΣΑΠ, ενώ δεσμεύθηκαν ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, για ό, τι τυχόν προκύψει ή χρειασθεί.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Προηγούμενη
Δημοσίευση

Επόμενη
Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καλή επιτυχία !
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Μετά την παραίτηση των κ.κ. Κωνσταντίνου Πούλιου ( στις 29/6/2017 ) και Σταματίου […]


Πρώτη η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017
Κατηγορία: FIFPRO,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017 που οργανώθηκε […]


Στον τελικό του Τουρνουά FIFPro 2017 η ελληνική ομάδα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών […]