ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Π.Σ.Α.Π. και της FIFPro με τους φορείς του ποδοσφαίρου

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


IMG_0730Σε καλό κλίμα και με χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων, για το κοινό καλό, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, συνάντηση του Π.Σ.Α.Π και της FIFPro με την Ε.Π.Ο. , την Super League και την Football League.

Η FIFPro εκπροσωπήθηκε απο τον Γενικό Γραμματέα της, Τέο Φαν Σένγκελεν και τον νομικό της σύμβουλο Χόφμαν Μπάουερ ενώ εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ήταν στη συνάντηση, ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος και οι νομικοί σύμβουλοι του Π.Σ.Α.Π. Μανώλης Αλαφραγκής και Θανάσης Μακρυνιώτης.

IMG_0695 (1)
Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη συνάντηση ήταν ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της, Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παυσανίας Παπανικολάου ενώ συμμετείχαν στη διαδικασία ο Πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης και ο Υπεύθυνος Οικονομικών της Football League Γιώργιος Στούπας.

Στη συζήτηση που έγινε, αναλύθηκαν ανάγκες και προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τους κανονισμούς οι οποίοι σχετίζονται με τη λειτουργία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Επισημάνθηκε απο όλες τις πλευρές ότι υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων του ποδοσφαίρου και τονίσθηκε ότι αυτή θα πρέπει να συνεχισθεί ενώ έγινε αναφορά και στην προοπτική κανονιστικών τροποποιήσεων για την πιο εύρυθμη λειτουργία των οικονομικών σχέσεων μεταξύ ποδοσφαιριστών και ομάδων.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]


Το….. γράμμα του Πάνου Αντωνίου
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής 21 χρονών. Έφυγα 16 χρονών από το σπίτι μου, […]


Προσοχή για την ύπαρξη «ψεύτικων» εκπροσώπων/διαμεσολαβητών
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στην εποχή των social media και της εξάπλωσής τους, είναι πιθανό οι ποδοσφαιριστές, […]


Οδηγός για κατάρτιση/τροποποίηση/λύση συμβολαίου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ευρισκόμενοι εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πανελλήνιος […]