ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ από τους ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με αυξανόμενη ένταση και διαρκώς μεγαλύτερη πυκνότητα, συνεχίζονται οι επισκέψεις των εκπροσώπων του ΠΣΑΠ στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές των ομάδων οι οποίες μετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση των ποδοσφαιριστών στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, που κατά κύριο λόγο μάλιστα επιδιώκεται να πραγματοποιούνται στους δικούς τους χώρους, πριν από τις προπονήσεις τους.

Σήμερα, κοντά στους ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου, στη Φυλή, βρέθηκαν Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Φυλής και στο πλαίσιο της οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ άκουσαν τα προβλήματα και τις απόψεις των συναδέλφων και παράλληλα τους γνωστοποίησαν τις ενέργειες, τις θέσεις και τις προτάσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου δεσμεύθηκαν ότι θα ανταποκριθούν, καθολικά, με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ, στις 16 Μαΐου. Άλλωστε, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο αλλά και ο κλάδος τους έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση πλέον και χρειάζεται συστράτευση, ενότητα και κοινός αγώνας όπως και γενναίες αποφάσεις.

Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ άκουσε από τον πολύπειρο συνάδελφο του Θρασύβουλου Γιώργο Ζαχαρόπουλο εγκώμια για την παρουσία του στο γήπεδο της Φυλής, δίπλα στους συμπαίκτες του και τον ίδιο ενώ τόνισε ότι «αυτή η προσπάθεια είναι εξαιρετική και αξίζουν μπράβο στη Διοίκηση του ΠΣΑΠ για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο αποδεικνύει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον της για τους
ποδοσφαιριστές».

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές και παρουσιάσθηκαν οι ενέργειες και οι προτάσεις του Συνδέσμου για την βία, για το πλαίσιο των κανονισμών που καθορίζουν και διαμορφώνουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να προσφέρουν έργο και να επιτελέσουν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές ενώ επισημάνθηκαν και όλες οι πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.
Προς τους συναδέλφους, δόθηκε ενημέρωση και για τη χρήση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του ΠΣΑΠ για την οποία είναι φιλοδοξία του Συνδέσμου να γίνει καθημερινή επιλογή στο διαδίκτυο για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνον.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

«Να κλείσω την παρένθεση»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, […]


Ανασφάλιστοι από αύριο οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει […]


Η διδακτική ιστορία του Ντάριο Σίλβα
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σαν δεδομένο, καθώς […]


Κώτσιρας: Το… ταξίδι από τα τοπικά της Αρκαδίας, στην Εθνική Ελλάδος
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

Το ποδόσφαιρο μοιάζει με τη ζωή. Καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε πολλές […]