ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ψήφισαν τους καλύτερους οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει για τον αγώνα τους με τον Παναθηναϊκό, είχαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΠΣΑΠ, προκειμένου να τους ενημερώσουν για όλα τα θέματα που τους αφορούν ως επαγγελματίες, να τους τονίσουν την πλήρη αλληλεγγύη του Συνδέσμου τους και να πραγματοποιήσουν τη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έδωσαν τις δικές τους ψήφους για την ανάδειξη των καλύτερων συναδέλφων τους για το 2013, στη διαδικασία που υλοποιείται ώστε να προκύψει η κορυφαία ενδεκάδα, η FIFA FIFPro World XI 2013.

Η ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα, με την ευθύνη και φροντίδα του ΠΣΑΠ, συνεχίζεται, παράλληλα, με τις ενέργειες όλων των Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών, σε συνεννόηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών, FIFPro, που δίνει σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, την ευκαιρία να διαλέξει τους 11 ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι οι καλύτεροι.

Από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ, έγινε εκτενής αναφορά προς τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για τους κινδύνους του ντόπινγκ όσο και για την εκστρατεία Don’ t Fix It, για τα στημένα παιχνίδια.

Ειδικά σε ό, τι αφορά το ασφαλιστικό, βελτιώθηκαν οι παροχές στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και στα προστατευόμενα από αυτούς μέλη των οικογενειών τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το υψηλότερο επίπεδο της ασφαλιστικής κάλυψης για τους συναδέλφους, ανέβηκε πλέον από τις 35.000 ευρώ στις 500.000 ευρώ.

Σημαντικές τροποποιήσεις έγιναν και στον κλάδο της ασθένειας και με το τωρινό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι δικοί τους άνθρωποι, είναι καλυμμένοι καλύτερα από ποτέ άλλοτε.

Μαζί με τα μέλη του ΠΣΑΠ, Διονύσιο Δημόπουλου, Κώστα Πούλιο και Σταμάτη Συρίγο ήταν και ο συνάδελφος Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αποσύρθηκε πρόωρα από την ενεργό δράση, επειδή αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πλέον δραστηριοποιείται από άλλη κατεύθυνση, συνεχίζοντας την ουσιαστική παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ενημέρωση για το κοινωνικό μέρισμα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει […]


Ο Π.Σ.Α.Π. στην ετήσια γενική συνέλευση της FIFPro
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη η ετήσια – παγκόσμια […]


Εθνική Ελλάδος, καλή επιτυχία...
Καλή επιτυχία σε Ανδρών και Ελπίδων
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά […]