ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό των Special Olympics

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Σταμάτης Συρίγος, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας ποδοσφαίρου των Special Olympics, αγωνίσθηκαν με την ομάδα των Special Olympics απέναντι στους παλαιμάχους του Ατρομήτου Αθηνών, σε βάρος των οποίων επικράτησαν με 3-2 στο γήπεδο που έχει δημιουργηθεί στο Πάρκο Γουδή, στο χώρο των Ολυμπιακών Ακινήτων.
Σε αυτό το παιχνίδι, παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν από τους διοργανωτές, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο σύμβουλος του Συνδέσμου Κώστας Χαλκιάς.
Μάλιστα, την Τετάρτη, ημέρα »Λαϊκής Συμμετοχής» της UEFA, οι κ.κ. Πούλιος και Συρίγος, ως εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ ήταν στο Γουδή και παρακολούθησαν όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, με συμμετοχή ποδοσφαιριστών με ειδικές ικανότητες, από τα παιδιά των Special Olympics, εκπροσώπων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Τύπου.
Toν Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Κώστα Πούλιο, συνεχάρη και ευχαρίστησε για την παρουσία του και τη συμμετοχή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics, η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάδος, κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου. Στις εκδηλώσεις στο Γουδή, ήταν ακόμα, εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καμαρά: «Να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση των προσφύγων»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Αφιερωμένη στους πρόσφυγες είναι η 20η Ιουνίου, καθώς έχει οριστεί […]


«Να κλείσω την παρένθεση»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, […]


Ανασφάλιστοι από αύριο οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει […]


Η διδακτική ιστορία του Ντάριο Σίλβα
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σαν δεδομένο, καθώς […]