ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Π.Σ.Α.Π. στο πλευρό της μικρής Ιωάννας

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Για την 8χρονη Ιωάννα, θα παίξει την  Μεγάλη Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ.,  η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. απέναντι στους παλαίμαχους του Θριάμβου Χαϊδαρίου, στο γήπεδο Χαϊδαρίου (επί της Ιεράς Οδού).

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο του και οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα για την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε να σταθεί δυνατή η μετάβαση της Ιωάννας στο εξωτερικό, όπου πρέπει να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Κάκος που συμβάλλει και αυτός στην επιτυχία του αγώνα που γίνεται για τη μικρή Ιωάννα.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Διονύσης Δημόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι ανθρωπιάς που θα πραγματοποιηθεί στο Χαιδάρι, επεσήμανε Ο «Π.Σ.Α.Π.  είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες, σπουδαίες πράγματι προσπάθειες. Μόλις μας γνωστοποιήθηκε το αίτημα από τους παλαίμαχους συναδέλφους από το Χαϊδάρι και με δεδομένη τη συστράτευση όλης της περιοχής στο πλευρό της Ιωάννας, που έχει συγκινήσει τους πάντες με την περιπέτεια της, ανταποκριθήκαμε άμεσα  με αίσθημα ευθύνης αλλά και αγάπης. Το γεγονός ότι θα είναι στο γήπεδο τα παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία του Χαϊδαρίου, σε συνδυασμό με την κινητοποίηση που έχει γίνει από όλους, φανερώνουν ευαισθησία από όλη την περιοχή και όχι μόνο. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε πάντα εδώ, δίπλα στην κοινωνία. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για την Ιωάννα, που αξίζει την υποστήριξη όλων μας».

Με τον Π.Σ.Α.Π. θα αγωνισθούν μαζί με άλλους επίλεκτους διεθνείς ποδοσφαιριστές, 5 Πρωταθλητές Ευρώπης, οι Αντώνης Νικοπολίδης, Τραιανός Δέλλας, Μιχάλης Καψής, Αγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, που πανηγύρισαν τον Ιούλιο του 2004 στη Λισσαβόνα την κατάκτηση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ζαχαρίας Λυκουρίνος επέλεξε για το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Χαϊδάρι, τους Νικοπολίδη, Σ.Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Ν.Γκουλή, Μ.Καψή, Μανωλά, Αποστολάκη, Πουρσανίδη, Γεωργάτο, Μαραγκό, Μπασινά, Πετρόπουλο, Μπατίστα, Σαραβάκο, Γκόγκιτς, Ν.Λυμπερόπουλο, Γιαννακόπουλο.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καμαρά: «Να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση των προσφύγων»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Αφιερωμένη στους πρόσφυγες είναι η 20η Ιουνίου, καθώς έχει οριστεί […]


«Να κλείσω την παρένθεση»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, […]


Ανασφάλιστοι από αύριο οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει […]


Η διδακτική ιστορία του Ντάριο Σίλβα
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σαν δεδομένο, καθώς […]