ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΑΠ στα εγκαίνια των νέων γραφείων της FIFPro

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Κώστας Πούλιος (στη φωτογραφία με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά) και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Θανάσης Μακρυνιώτης, παρευρέθηκαν, ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της FIFPro, στο Άμστερνταμ, στην περιοχή του αεροδρομίου Σίπφολ.
Οι κκ Πούλιος και Μακρυνιώτης θα έχουν επαφές με τη Διοίκηση της FIFPro, θα παρακολουθήσουν τις ενημερώσεις σχετικά με θέματα των αρμοδιοτήτων τους και αναφορικά με αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων, ενώ θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τετάρτης τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπενφίκα.
Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών, έγιναν από τον άσο της Γαλατά Σαράι και επίτιμο Πρόεδρο της FIFPro Division Africa Ντιντιέ Ντρογκμπά, με ένα σουτ που πραγματοποίησε.
Στην τελετή, ήταν 300 καλεσμένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών, από όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους 100 εκπρόσωποι από τους Συνδέσμους Ποδοσφαιριστών, που είναι μέλη της FIFPro, αλλά και πολλοί εν ενεργεία επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Τα νέα γραφεία της FIFPro στεγάζονται σε ένα μοντέρνο κτίριο τριών επιπέδων, στο οποίο ξεναγήθηκαν οι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος της FIFA Τζέφρυ Τόμπσον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ισπανικής Λίγκας Εμμανουέλ Μασέδο ντε Μεδέιρος, στελέχη της UEFA και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στο Σπίτι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών ήταν, ακόμα, ο Ρότζερ Μπλανπέιν, ιδρυτικό μέλος της από το 1965 αλλά και οι επίτιμοι Πρόεδροι της Γκόρντον Τέηλορ και Τζεράρδο Μοβίλια.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ανασφάλιστοι οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται, δυστυχώς […]


Οι 55 πρώτοι σε ψήφους της «2019 FIFA FIFPro World 11»
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ψηφοφορία για την ανάδειξη […]


Συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Johan Cruyff Institute
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον αθλητισμό, από κάποιον που […]


Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]