ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΑΠ νουθετεί και συστήνει αυτοσυγκράτηση

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος ικανού για να εξασφαλίσει την απαιτούμενη σύνεση και κυρίως λογική, ο ΠΣΑΠ κρίνει αναγκαίο να τοποθετηθεί επί της ανακοινώσεως μιας ιστορικής και καταξιωμένης ΠΑΕ, της «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», που αυτή ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, με αφορμή τον αγώνα μεταξύ αυτής και της ΠΑΕ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ».

Ο ΠΣΑΠ δεν ασχολείται και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με αμιγώς αγωνιστικά θέματα, δεσμεύεται όμως να ασχοληθεί και τοποθετηθεί επί κάθε πράξεως ή παραλείψεως, από όπου αυτή κι αν προέρχεται, με την οποία θίγεται το κύρος, η αξιοπρέπεια και η κοινωνική, αθλητική και επαγγελματική υπόσταση μελών του επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Δυστυχώς η εν λόγω ανακοίνωση περιέχει φράσεις και κρίσεις για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που εκφεύγουν εμφανώς του μέτρου και παραβιάζουν αναμφισβήτητα τους στοιχειώδεις κανόνες που διέπουν τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνον ήθη και έθιμα.

Ο ΠΣΑΠ ξεπερνώντας την όποια αρχική έκπληξή του ή και δυσαρέσκειά του, δεν ζητά απολύτως τίποτε από τη συγκεκριμένη ΠΑΕ, ούτε βεβαίως αμφισβητεί την ελευθερία του λόγου της, οφείλει όμως, συνεπής στις αρχές και στους σκοπούς του, να αποδοκιμάσει κάθε τέτοια αναφορά και να αξιώσει, με απόλυτη μετριοφροσύνη και αυτοέλεγχο, την τήρηση του μέτρου και της λογικής.

Άλλωστε, στην μικρή, πολύπαθη και ευαίσθητη ποδοσφαιρική μας κοινωνία, όπου όλοι μας γνωριζόμαστε και στην οποία και οι κρίνοντες κρίνονται, έχουμε όλοι μας υποστεί τις συνέπειες της εκτροπής από το μέτρο.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Προτάσεις για τροποποίηση των κανονισμών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. τάσσεται υπέρ του διαλόγου, που αποσκοπεί στη βελτίωση των […]


Οι προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. εκτός από θεματοφύλακας των δικαιωμάτων όλων των επαγγελματιών […]


Να δοθεί άμεσα λύση με την τηλεοπτική σύμβαση της Super League 2
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κρούει τον κώδωνα […]


Καμαρά: «Να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση των προσφύγων»
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | Δημοσίευση:

Αφιερωμένη στους πρόσφυγες είναι η 20η Ιουνίου, καθώς έχει οριστεί […]