ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΑΠ για το παιχνίδι Αστέρας Μαγούλας – ΠΑΟ Ρουφ

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία του ΠΣΑΠ συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία Σάκη Δημόπουλο, τον Πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας Νίκο Ιορδανίδη, Δημοσθένη Κολοβό και Σπύρο Λάμπρου.
Θέμα συζήτησης υπήρξαν τα θλιβερά γεγονότα που σκίασαν τη συνάντηση Αστέρας Μαγούλας – ΠΑΟ Ρουφ, για το πρωτάθλημα της Football League 2. Οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας, ζήτησαν συγγνώμη για ότι συνέβη, παραδέχθηκαν ότι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν πάντα να αποτελούν τα καλύτερα παραδείγματα και να προσέχουν τη στάση και τις αντιδράσεις τους, ενώ συμφώνησαν ότι τα έκτροπα του αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟ Ρουφ είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα.
Έγιναν νουθεσίες αλλά και παρατηρήσεις από την πλευρά της Διοίκησης του ΠΣΑΠ όπως κι από τον κ. Καλογιάννη, που αναφέρθηκε στα γεγονότα του παιχνιδιού της Μαγούλας, ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση του Προεδρείου του Συνδέσμου, αυτή τη φορά με τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Ρουφ, ώστε να ακουσθεί κι η δική τους άποψη, αλλά και να συζητήσουν με τους διοικούντες του ΠΣΑΠ.
Κοινός τόπος και παραδοχή για την οποία συμφωνούν όλοι, είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοια γεγονότα καθώς οι ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα με εξωγενείς κι αστάθμητους παράγοντες και τυχόν προκλήσεις ή άλλες αντιδράσεις και συμπεριφορές, οφείλουν πάντα, από τον ρόλο και την ιδιότητα τους, να αποφεύγουν να παρεκτρέπονται, να σέβονται τους συναδέλφους τους και πάνω από όλα να τιμούν τους εαυτούς τους ως πρωταγωνιστές του κορυφαίου αθλήματος.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Προτάσεις για τροποποίηση των κανονισμών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. τάσσεται υπέρ του διαλόγου, που αποσκοπεί στη βελτίωση των […]


Οι προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. εκτός από θεματοφύλακας των δικαιωμάτων όλων των επαγγελματιών […]


Να δοθεί άμεσα λύση με την τηλεοπτική σύμβαση της Super League 2
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κρούει τον κώδωνα […]


Καμαρά: «Να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση των προσφύγων»
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | Δημοσίευση:

Αφιερωμένη στους πρόσφυγες είναι η 20η Ιουνίου, καθώς έχει οριστεί […]