ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΣΑΠ εύχεται τα καλύτερα για τη νέα σεζόν στη Football League

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της περιόδου 2013-2014, στη Football League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τις καλύτερες και πλέον ειλικρινείς ευχές του, για μία καλή σεζόν, με ανταγωνιστικά παιχνίδια, καλό θέαμα, συνέπεια και πάνω από όλα, ΥΓΕΙΑ για όλους τους συναδέλφους και για κάθε άλλον εμπλεκόμενο σε αυτή την κατηγορία.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Football League, είναι ένα πρωτάθλημα που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, προσφέρει συγκινήσεις, έχει αγωνία, μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες, αποτελεί χώρο ανάδειξης νέων ταλέντων που μέσα από την εξέλιξη τους τροφοδοτούν με νέο ποδοσφαιρικό αίμα τις ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας και ασφαλώς και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, τις Εθνικές μας ομάδες.

Οι 28 ομάδες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους, σε δύσκολο περιβάλλον, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με νέο τρόπο διεξαγωγής, σε σχέση με ό, τι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Εκφράζουμε την ελπίδα να κυλήσουν όλα καλά και ομαλά, πιστεύουμε δε ότι δε θα επαναληφθεί πάλι η ίδια ιστορία, με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να καλούνται να επωμισθούν όλο το βάρος των προβλημάτων των ομάδων τους, με συνέπεια να δημιουργηθούν εκ νέου συνθήκες ασφυξίας για τους ίδιους.

Θέλουμε να βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές ελεύθερους και απαλλαγμένους από άλλες έγνοιες, αφοσιωμένους στη δουλειά τους, στο καθήκον τους.

Είμαστε εδώ, για να συμπαρασταθούμε στους συναδέλφους μας αλλά και για να συμβάλλουμε, συνολικά, με πνεύμα συνεργασίας, στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η Football League, αξίζει την προσοχή και την εμπιστοσύνη όλων μας.

Καλό πρωτάθλημα, με σύνεση και υπευθυνότητα.

Ο καθένας ας κάνει σωστά και με αγάπη για το ποδόσφαιρο, τη δουλειά του και όλα θα πάνε καλά.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Η διδακτική ιστορία του Ντάριο Σίλβα
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σαν δεδομένο, καθώς […]


Κώτσιρας: Το… ταξίδι από τα τοπικά της Αρκαδίας, στην Εθνική Ελλάδος
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

Το ποδόσφαιρο μοιάζει με τη ζωή. Καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε πολλές […]


Καλή επιτυχία στον τελικό
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει το […]