ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο »Μαραθώνιος Αγάπης» του ΠΣΑΠ στηρίζει το έργο της »Φλόγας»

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Στο πλευρό της »Φλόγας», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, τάχθηκε, αυτή τη φορά, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που στο πλαίσιο του »Μαραθωνίου Αγάπης», τον οποίο διοργανώνει ο ΠΣΑΠ σε όλη την Ελλάδα, αγωνίσθηκε στα Γιάννινα με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Ιωαννίνων.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από αυτό το παιχνίδι, θα διατεθούν για τους σκοπούς της »Φλόγας», καθώς άλλωστε η ομάδα του ΠΣΑΠ δίνει αυτή τη σειρά αγώνων, στον »Μαραθώνιο Αγάπης», ώστε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αρωγή μας.
Το ματς, για την ιστορία, έληξε με νίκη της ομάδας του ΠΣΑΠ, της οποίας την τεχνική ευθύνη έχει ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος, με σκορ 9-3.
Για λογαριασμό της ομάδας του ΠΣΑΠ τα γκολ σημείωσαν οι: Γιώργος Παπανδρέου (4), Λευτέρης Βελέντζας (3) και από ένα Λάκης Παπαϊωάννου και Στέφανος Μπορμπόκης, ενώ τα τέρματα των παλαιμάχων των Ιωαννίνων πέτυχαν οι Θανάσης Χαρίσης, Χρήστος Κατσίφας και Μάκης Μαρούλης.
Παλαίμαχοι Ιωαννίνων: Κώτσιας, Νέος, Οικονόμου, Κοντοδήμας, Κλείτσας, Γιάτσος, Μπελά, Ταχίρι, Μπουτσουρής, Κοντογιωργάκης και Λιάκος. Αγωνίσθηκαν και οι Μάστακας, Μαρούλης, Χαρίσης, Ζώης, Τζιάλλας, Τσάλλης, Κατσίφας και Ζαβογιάννης.
ΠΣΑΠ: Ατματζίδης, Μάντζιος, Καπετανόπουλος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Λαγωνίδης, Καραισαρίδης, Φραντζέσκος, Παπανδρέου, Παπαϊωάννου, Μπορμπόκης. Αγωνίσθηκαν και οι Αρδίζογλου, Βελέντζας, Βαζιουράκης, Καραμπετάκης και Παϊπέτης.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Επόμενη
Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Κιελίνι: «Η αξία της ακαδημαϊκής μόρφωσης για το ‘αύριο’ του ποδοσφαιριστή»
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Το τελευταίο διάστημα η FIFPro έχει ξεκινήσει το πρότζεκτ «Mind the Gap» και […]


Εθνική Ελλάδος, καλή επιτυχία...
Καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Χορήγηση υποτροφιών από το γαλλικό κολλέγιο IdEF
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της […]


Ημέρα μνήμης
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμά τη […]