ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο »Μαραθώνιος Αγάπης» του ΠΣΑΠ στηρίζει το έργο της »Φλόγας»

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Στο πλευρό της »Φλόγας», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, τάχθηκε, αυτή τη φορά, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που στο πλαίσιο του »Μαραθωνίου Αγάπης», τον οποίο διοργανώνει ο ΠΣΑΠ σε όλη την Ελλάδα, αγωνίσθηκε στα Γιάννινα με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Ιωαννίνων.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από αυτό το παιχνίδι, θα διατεθούν για τους σκοπούς της »Φλόγας», καθώς άλλωστε η ομάδα του ΠΣΑΠ δίνει αυτή τη σειρά αγώνων, στον »Μαραθώνιο Αγάπης», ώστε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αρωγή μας.
Το ματς, για την ιστορία, έληξε με νίκη της ομάδας του ΠΣΑΠ, της οποίας την τεχνική ευθύνη έχει ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος, με σκορ 9-3.
Για λογαριασμό της ομάδας του ΠΣΑΠ τα γκολ σημείωσαν οι: Γιώργος Παπανδρέου (4), Λευτέρης Βελέντζας (3) και από ένα Λάκης Παπαϊωάννου και Στέφανος Μπορμπόκης, ενώ τα τέρματα των παλαιμάχων των Ιωαννίνων πέτυχαν οι Θανάσης Χαρίσης, Χρήστος Κατσίφας και Μάκης Μαρούλης.
Παλαίμαχοι Ιωαννίνων: Κώτσιας, Νέος, Οικονόμου, Κοντοδήμας, Κλείτσας, Γιάτσος, Μπελά, Ταχίρι, Μπουτσουρής, Κοντογιωργάκης και Λιάκος. Αγωνίσθηκαν και οι Μάστακας, Μαρούλης, Χαρίσης, Ζώης, Τζιάλλας, Τσάλλης, Κατσίφας και Ζαβογιάννης.
ΠΣΑΠ: Ατματζίδης, Μάντζιος, Καπετανόπουλος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Λαγωνίδης, Καραισαρίδης, Φραντζέσκος, Παπανδρέου, Παπαϊωάννου, Μπορμπόκης. Αγωνίσθηκαν και οι Αρδίζογλου, Βελέντζας, Βαζιουράκης, Καραμπετάκης και Παϊπέτης.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Επόμενη
Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Υπενθύμιση για υποβολή υποψηφιότητας στις εκλογές της 6ης Μαΐου
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. υπενθυμίζει στα μέλη του πως την […]


Γενική Συνέλευση και εκλογές στις 6 Μαΐου
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Στις 6 Μαΐου 2019 και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Ελληνικής […]


Ο Π.Σ.Α.Π. στο Παγκόσμιο Συνέδριο ανάπτυξης αθλητών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Συνέδριο με θέμα την προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των αθλητών […]


Φιλικό για το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στο πλευρό του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στέκεται ο Π.Σ.Α.Π. και στηρίζει κάθε […]