ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νίκη της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. στον αγώνα ανθρωπιάς στην Βούλα

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με 7-3 νίκησε η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών την ομάδα της UNESCO-STAR F.C. στο φιλικό αγώνα, για φιλανθρωπικό σκοπό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του STAR FOOTBALL CLUB Βούλας.

psapvsunescostarfc2

Το παιχνίδι παρακολούθησε πλήθος κόσμου που θέλησε με την παρουσία του να ενισχύσει το έργο και την ιερή προσπάθεια της Μητρόπολης Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και Ελληνικού.

psapvsunescostarfc3

Πριν από την έναρξη της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ παιδικών ομάδων της Μητρόπολης και εν συνεχεία ακολούθησε αγώνας γυναικών.
Ο Μητροπολίτης Σεβασμιότατος κ. Παύλος τίμησε τον Π.Σ.Α.Π. με πλακέτα την οποία παρέλαβαν ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Δημόπουλος, ο Ταμίας κ. Σταμάτης Συρίγος και ο συνεργάτης του Π.Σ.Α.Π. κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ τιμήθηκαν επίσης οι τέως Πρόεδροι του Συνδέσμου κ.κ. Αντώνης Αντωνιάδης και Στέλιος Γιαννακόπουλος, για το γεγονός ότι επί των ημερών της προεδρίας τους στον Π.Σ.Α.Π. αναπτύχθηκε έντονα και με ιδιαίτερη δραστηριότητα το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου, με σειρά αγώνων της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. για την ενίσχυση και ανακούφιση συνανθρώπων μας. Τιμήθηκε επίσης και ο προπονητής της αντιπροσωπευτικής ομάδας του Π.Σ.Α.Π. Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

Βραβεύσεις έγιναν, ακόμα, στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Γιάννη Μαρωνίτη όπως και στο STAR FOOTBALL CLUB, εκ μέρους του οποίου, παρέλαβε την πλακέτα ο Λευτέρης Πανταζής.

Επίσης, τιμήθηκε ο Αντώνης Γλύκας, ως εμπνευστής αυτής της συνάντησης, που έγινε ώστε να ενισχυθεί το έργο της Εκκλησίας για την υποστήριξη απόρων της περιοχής της Μητρόπολης Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και Ελληνικού.

Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν ενώ στον Μητροπολίτη κ. Παύλο ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. προσέφερε ως δώρο μία εικόνα του Αγίου Νέστορα, προστάτη των αθλητών. Ο Π.Σ.Α.Π. βράβευσε επίσης την Μητρόπολη Γλυφάδας, Βούλας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης όπως και την UNESCO. Τον Μητροπολίτη τίμησε και η UNESCO όπως και η STAR F.C.

Στον αγώνα αγάπης και προσφοράς, που είχε πλούσιο θέαμα, αγωνίσθηκαν για τον Π.Σ.Α.Π. οι Μανίκας, Πάντος, Ι. Ξανθόπουλος, Αποστολάκης, Ν. Γκουλής, Μαραγκός, Πούλιος, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Γκόγκιτς, Μπατίστα, Πετρόπουλος.

Με την ομάδα της UNESCO-STAR F.C. έπαιξαν οι Μουκέας, Λάλας, Κωστένογλου, Καρασαββίδης, Καραδήμος, Πουρσανίδης, Μπονόβας, Γεωργουδάκης, Προτάσοφ, Ναλιτζής, Καλογερόπουλος, Λουτσιάνο, Γλύκας, Καλύκας, Ίμβριος, Καπίρης, Αποστολόπουλος, Χριστοφορίδης, Αντζουλάτος.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης, Φάρος και γιατρός του παιχνιδιού ήταν ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας κ. Μιχάλης Διγαλάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτουργούσε μεγάλη έκθεση εικαστικών της UNESCO και της Π.Ε.Φ.Ο. καθώς και περίπτερα με εκθέματα και δώρα της Μητρόπολης, του Π.Σ.Α.Π. και της UNESCO, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καλή επιτυχία !
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Μετά την παραίτηση των κ.κ. Κωνσταντίνου Πούλιου ( στις 29/6/2017 ) και Σταματίου […]


Πρώτη η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017
Κατηγορία: FIFPRO,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017 που οργανώθηκε […]


Στον τελικό του Τουρνουά FIFPro 2017 η ελληνική ομάδα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών […]