ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για την Εθνική ομάδα της Δανίας

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Spillerforeningen (Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών της Δανίας) και η DBU (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας) υπέγραψαν νέα ΣΣΕ που αφορά την συμμετοχή ποδοσφαιριστών στην Εθνική ομάδα της Δανίας. Αυτή συμπεριλαμβάνει τα πριμ των παικτών, δικαιώματα εικόνας, χορηγούς, ασφάλιση και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα. Η συμφωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα προς μίμηση και γιά άλλες χώρες.

Το αποτέλεσμα της συμφωνίας είναι ότι διασφαλίζονται τα πριμ, για ισοπαλίες και νίκες. Επιπρόσθετα, διασφαλίστηκαν τα δικαιώματα εικόνας τους. Αυτή η συμφωνία αφορά ονομαστικά δικαιώματα εικόνας, αυτόγραφα και φωτογραφίες. Οι παίκτες, επίσης, θα έχουν μέρος των εσόδων από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ειδικά με τις συμφωνίες με τους χορηγούς. Επίσης, η ασφάλισή τους βελτιώθηκε, και θα αποζημιώνονται για τραυματισμούς ανάλογα της ηλικίας τους, έστω και σε προπόνηση αλλά και σε παιχνίδια (φιλικά και επίσημα) της Δανίας.

Ο Christian Poulsen, με 81 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Δανίας, είναι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι οι προσπάθειες των παικτών αναγνωρίζονται: «Για ακόμα μιά φορά ο Spillerforeningen εξασφάλισε μία συμπαγή συμφωνία για τους ποδοσφαιριστές.

Είναι προνόμιο και μεγάλη τιμή μας να παίζουμε για την Δανία, αλλά ως παίκτες πρέπει να πληρωνόμαστε για τις προσπάθειες μας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι τα βασικά μας δικαιώματα και οι συνθήκες εργασίας έχουν διασφαλισθεί.» Ο Mads Øland, διευθυντής του Spillerforeningen, είναι πολύ ικανοποιημένος με την ΣΣΕ. «Είμαστε ικανοποιημένοι για την παράταση της συνεργασίας μας με την Ομοσπονδία και ειδικά σε ότι αφορά την Εθνική μας ομάδα, που έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια.. Η ΣΣΕ καλύπτει τους ποδοσφαιριστές, τον Σύνδεσμο μας, την Ομοσπονδία αλλά και το ποδόσφαιρο της Δανίας.».

Η ΣΣΕ θα έχει ισχύ έως τον Ιούλιο 2014, καθώς το EURO 2012 και το Μουντιάλ 2014 περιλαμβάνονται στην ΣΣΕ εάν η Εθνική ομάδα καταφέρει να προκριθεί.

Η Εθνική ομάδα της Δανίας επί της παρούσης απαρτίζεται από τους ποδοσφαιριστές: Nicklas Bendtner, Thomas Sorensen, Daniel Agger, Christian Poulsen από την English Premier League μαζί με τους παίκτες από την FC Copenhagen συμπεριλαμβανόμενων των William Kvist, Martin Vingaard και Mathias Zanka Jorgensen.

OFFICIAL SITE LINK


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Υπενθύμιση για υποβολή υποψηφιότητας στις εκλογές της 6ης Μαΐου
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. υπενθυμίζει στα μέλη του πως την […]


Γενική Συνέλευση και εκλογές στις 6 Μαΐου
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Στις 6 Μαΐου 2019 και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Ελληνικής […]


Ο Π.Σ.Α.Π. στο Παγκόσμιο Συνέδριο ανάπτυξης αθλητών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Συνέδριο με θέμα την προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των αθλητών […]


Φιλικό για το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στο πλευρό του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στέκεται ο Π.Σ.Α.Π. και στηρίζει κάθε […]