ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καθολική συμμετοχή από την Ελλάδα για την καλύτερη ενδεκάδα του 2012

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με καθολική συμμετοχή και άμεση όσο και ενθουσιώδη ανταπόκριση από το σύνολο των συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και των 16 ομάδων της Super League, ολοκληρώθηκε, με υποδειγματική συνέπεια, το πρώτο μέρος της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας ποδοσφαιριστών στον κόσμο, στο πλαίσιο του θεσμού που δημιούργησε πριν από 8 χρόνια η  FIFPro και οργανώνει μαζί με την FIFA.
Στην Ελλάδα, η διαδικασία της ψηφοφορίας υλοποιήθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Super League.
Ψήφισαν όλες οι ομάδες και μέσα στις επόμενες ημέρες, οι ψήφοι του συνόλου των ποδοσφαιριστών της Super League θα βρίσκονται στα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro στην Ολλανδία.
Μέσα στις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, θα έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των ψήφων, επίσης, από όλες τις ομάδες της Football League, από τις οποίες, αρκετές έχουν, ήδη, ψηφίσει.
Στη ψηφοφορία μετέχουν 50.000 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο. Η ανάδειξη των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα επιλεγούν από τους συναδέλφους τους για την καλύτερη ενδεκάδα στον κόσμο για το 2012, την FIFA FIFPro World XI 2012, θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου 2013, στην Ζυρίχη, στη διάρκεια της εκδήλωσης FIFA Ballon D’Or.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]


Το….. γράμμα του Πάνου Αντωνίου
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής 21 χρονών. Έφυγα 16 χρονών από το σπίτι μου, […]


Προσοχή για την ύπαρξη «ψεύτικων» εκπροσώπων/διαμεσολαβητών
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στην εποχή των social media και της εξάπλωσής τους, είναι πιθανό οι ποδοσφαιριστές, […]


Οδηγός για κατάρτιση/τροποποίηση/λύση συμβολαίου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ευρισκόμενοι εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πανελλήνιος […]