ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπουργική επιβράβευση για το μεγαλείο του Γιάννη Χλωρού

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός κάλεσε στο γραφείο του, τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας και μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιάννη Χλωρό, προκειμένου να τον συγχαρεί προσωπικά, για την σπουδαία ενέργεια Fair Play, που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηλυσιακού-Νέας Ιωνίας, αποσπώντας τα εύσημα όλων και στέλνοντας θετικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, για το ποδόσφαιρο μας.

Μάλιστα, τα λόγια του Υφυπουργού προς τον Γιάννη Χλωρό είναι χαρακτηριστικά και εκφράζουν την αντίληψη του, γεγονός που μας χαροποιεί, καθώς, παρόμοια ήταν η θέση που πήρε απο την πρώτη στιγμή ο Π.Σ.Α.Π. με την ανακοίνωση του.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Ανδριανού προς τον συνάδελφο μας , ήταν η εξής.
«Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας.
Κι αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το να αντιμετωπίζεις αυτόν που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά όχι ως εχθρό, αλλά ως αντίπαλο και συναγωνιστή.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αθλητές που διδάσκουν αθλητικό ήθος.
Αυτό το ζωντανό παράδειγμα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό αλλιώς, σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό λάθος και προσπαθούν αυτό το λάθος να το επιβάλουν σε ολόκληρη την κοινωνία».

Απο την πλευρά του ο Γιάννης Χλωρός επεσήμανε: «Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Με συνεχάρη ο Υπουργός για την ενέργεια μου και τον ευχαριστώ. Μιλήσαμε γενικά για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ κι εγώ από τη μεριά μου αξιοποίησα την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., θέτοντάς του αρκετά ζητήματα που αφορούν το χώρο. Μάλιστα ο κ. Ανδριανός, που έδειξε κατανόηση, δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα κάνει και μία συνάντηση με τον Π.Σ.Α.Π.
Με ευχαριστεί η προβολή που πήρε η ενέργειά μου, όχι για το άτομό μου, αλλά διότι ελπίζω ότι θα βρεθούν μιμητές, τόσο απο τους μικρούς όσο και απο όλους όσοι παίζουν ποδόσφαιρο, γενικά αθλούνται.

Πως έγινε η φάση ; Ο Καραχάλιος συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα και η μπάλα ήρθε στα πόδια μου. Εγώ με ένα κοντρόλ βρέθηκα μπροστά του σε κενή εστία. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να πετάξω την μπάλα έξω, καθώς, είδα τι είχε γίνει , φοβήθηκα ότι ο Σηφάκης θα έχανε τις αισθήσεις του και έκανα ότι έπρεπε καλύτερο, για την υγεία του συναδέλφου. Ο Σηφάκης μου μίλησε μετά τον αγώνα και μου έδωσε συγχαρητήρια για την ενέργεια μου. Τον ευχαριστώ».


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Οδηγός για κατάρτιση/τροποποίηση/λύση συμβολαίου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ευρισκόμενοι εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πανελλήνιος […]


Προτάσεις για τροποποίηση των κανονισμών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. τάσσεται υπέρ του διαλόγου, που αποσκοπεί στη βελτίωση των […]


Οι προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. εκτός από θεματοφύλακας των δικαιωμάτων όλων των επαγγελματιών […]


Να δοθεί άμεσα λύση με την τηλεοπτική σύμβαση της Super League 2
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κρούει τον κώδωνα […]