ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ψήφισαν για την καλύτερη ενδεκάδα στον κόσμο

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Τις δικές τους ψήφους έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Αθηνών για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας στον κόσμο για το 2013, της FIFA FIPro World XI 2013.

Οι συνάδελφοι του Ατρομήτου Αθηνών συμμετείχαν στη ψηφοφορία που οργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών και πραγματοποιείται στην Ελλάδα με ευθύνη και μέριμνα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο Ατρόμητος, στο Περιστέρι, συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, άκουσαν τα προβλήματα τους, προχώρησαν σε ενημέρωση τόσο για το ασφαλιστικό ζήτημα και τη σαφή πρόοδο που έγινε σε αυτό όσο και για το φαινόμενο των στημένων παιχνιδιών αλλά και για το πρόβλημα του ντόπινγκ και τις επιπτώσεις του.

Επισημάνθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να είναι πάντα σε επαφή με τον ΠΣΑΠ, ώστε να συζητούν γα θέματα που τους απασχολούν και να παίρνουν βοήθεια ή κατευθύνσεις και συμβουλές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε επίσης από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή του Ατρομήτου, Γιώργο Παράσχο, για τις αναφορές που έγιναν από τον Δανό καθηγητής Πανεπιστημίου Jens Peter Sorensen, ο οποίος πραγματοποιεί μελέτη για την κουλτούρα των ποδοσφαιριστών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πήρε απαντήσεις σε ερωτηματολόγια και αναφέρθηκε στις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών αλλά και σε θέματα ψυχολογίας και διαχείρισης προβλημάτων και κρίσεων.
Ο κ. Sorensen, ο οποίος  ειδικεύεται στο Sports Management και συνεργάζεται με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro, σε ειδικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου Αθηνών και εξέφρασε την ικανοποίηση του, συνολικά, για το επίπεδο της συνεργασίας και ανταπόκρισης με τις ομάδες που έχει τώρα επισκεφθεί, μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Διονύση Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο και τον Ταμία Σταμάτη Συρίγο.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές, με κοινό όραμα να γίνει […]


Ανασφάλιστοι οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται, δυστυχώς […]


Οι 55 πρώτοι σε ψήφους της «2019 FIFA FIFPro World 11»
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ψηφοφορία για την ανάδειξη […]


Συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Johan Cruyff Institute
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον αθλητισμό, από κάποιον που […]