ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι Ήρωες είναι Έλληνες….

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο θρίαμβος της Εθνικής μας ομάδας με την ιστορική πρόκριση της στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια για τα παλληκάρια με την γαλανόλευκη φανέλα και το τιμημένο εθνόσημο στο στήθος.

Τα παλληκάρια της Εθνικής Ελλάδος, οι σπουδαίοι και απόλυτα αφοσιωμένοι στο καθήκον τους στην πατρίδα και στην ιδιότητα τους, Έλληνες ποδοσφαιριστές, γκρέμισαν τα τείχη, κατέκτησαν το οχυρό της Φορταλέζα και πέτυχαν αυτό που εμείς πιστεύαμε από την αρχή. Πολλοί το θεωρούσαν αναπάντεχο, προφανώς γιατί δεν γνωρίζουν πόσο μεγάλοι και ικανοί είναι αυτοί οι παίκτες, που πραγματικά είναι ικανοί για όλα.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας, τους λεβέντες που μας έκαναν να κλάψουμε από χαρά και καμάρι, αυτούς που έβγαλαν και πάλι στους δρόμους τους Έλληνες και έδωσαν σε όλους μας το δικαίωμα να αισθανόμαστε ότι ανάμεσα μας είναι όχι μόνο οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι πραγματικοί ήρωες, αυτοί που μιλούν πάντα τελευταίοι, και είναι και εκείνοι οι οποίοι αξίζουν τον απόλυτο Σεβασμό.

Η Ελλάδα είναι και πάλι, σε καιρούς τόσο δύσκολους για όλους μας, ψηλά χάρη σε αυτούς τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που διδάσκουν σοβαρότητα, ήθος και προσήλωση στο στόχο και την αποστολή.

Ξέρουμε καλά ότι απλώς έγινε το πρώτο βήμα. Μέχρι το επόμενο. Στο Ρεσίφε. Εκεί όπου θα γνωρίσει και η Κόστα Ρίκα την ελληνική Αποφασιστικότητα.

Συνάδελφοι, αστέρια της Ελλάδας, της πατρίδας μας, σας ευχαριστούμε για ότι πετύχατε, γράψατε και πάλι ιστορία.

Είμαστε πάντα μαζί σας και στις χαρές και στις λύπες και περιμένουμε την επόμενη μεγαλειώδη προσπάθεια σας, σίγουροι ότι θα μας δώσετε και πάλι το δικαίωμα όχι μόνο να σας χειροκροτήσουμε αλλά και να πούμε δυνατά σε όλες και όλους.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.

Μπράβο παιδιά.

Χίλια μπράβο.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ανασφάλιστοι οι ποδοσφαιριστές της Football League!
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται, δυστυχώς […]


Οι 55 πρώτοι σε ψήφους της «2019 FIFA FIFPro World 11»
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ψηφοφορία για την ανάδειξη […]


Συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και Johan Cruyff Institute
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον αθλητισμό, από κάποιον που […]


Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]