ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Μπόλτον αναγνώρισε την προσφορά του Στέλιου Γιαννακόπουλου

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Οι φίλαθλοι της Μπόλτον δε ξέχασαν την προσφορά του Στέλιου Γιαννακόπουλου στην ομάδα τους, κατά τα 5 χρόνια στα οποία αγωνίσθηκε φορώντας τη φανέλα της.

Επιβράβευσαν τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. με το ζεστό χειροκρότημα τους κατά την πρόσφατη παρουσία του στο Μπόλτον, όπου μάλιστα κλήθηκε από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, του οποίου ήταν επίσημος προσκεκλημένος, να κάνει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την κλήρωση για προωθητική ενέργεια της Μπόλτον.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε την Μπόλτον για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε και αναφερόμενος στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας δήλωσε «Με τη σταθερή παρουσία του στο πλευρό της Μπόλτον οι φίλαθλοι της έχουν στηρίξει ιδανικά την ιστορική ομάδα τους. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι φόρεσα τη φανέλα της. Και δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ ότι ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου νιώθω πολύ μεγάλη ικανοποίηση γιατί κανείς στο Μπόλτον δε ξέχασε ότι στην όμορφη πενταετία που πέρασα σε αυτή την πόλη, έκανα πάντα το καλύτερο δυνατό με ευσυνειδησία. Ο ποδοσφαιριστής ήταν, είναι και είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο επίκεντρο για τους Αγγλους και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό».


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ατελείωτη θλίψη
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Είναι πλέον περιττό να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τις απαράδεκτες […]


Ενημέρωση για τα κατώτατα όρια αποδοχών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει […]


Ξεκινά το FIFPro On-line Academy
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro), στο πλαίσιο των ενεργειών […]


Η 37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή
Κατηγορία: NEA,ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ | Δημοσίευση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής «Η 37η Γιορτή […]