ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση από τον ΠΣΑΠ και ψηφοφορία για τους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με τους συναδέλφους του Πανηλειακού, πριν από τον αγώνα τους με την Καλλιθέα, συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που συζήτησαν μαζί τους και τους ενημέρωσαν για τις ενέργειες του ΠΣΑΠ, αλλά και για τις παροχές που έχει εξασφαλίσει για εκείνους.

Μαζί με τα μέλη του ΠΣΑΠ Διονύσιο Δημόπουλο, Κώστα Πούλιο και Σταμάτη Συρίγο ήταν και ο συνάδελφος Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αλλά, προσφέρει πια στο ποδόσφαιρο και στους συναδέλφους μας, από άλλο μετερίζι, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Αναλύθηκαν τα επιτεύγματα στο θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, με τη συνδρομή της Super League, τονίσθηκε ότι πρέπει να είναι όλα τα μέλη του Συνδέσμου ιδιαίτερα προσεκτικά, με τις διαστάσεις που έχει πάρει πλέον το φαινόμενο της κοινωνικής βίας, επισημάνθηκε ότι ο ΠΣΑΠ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην νομική υποστήριξη των μελών του, έχοντας ενεργοποιήσει τον δικηγόρο κ. Εμμανουήλ Αλαφραγκή, ενώ έγινε σαφές ότι οι συνάδελφοι πρέπει πάντα να μένουν μακριά από ό, τι έχει σχέση με το ντόπινγκ και τα στημένα παιχνίδια, ασφαλώς και από τυχόν κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού εξέφρασαν την πλήρη διαφωνία τους για την κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των παραβόλων που καλούνται να καταβάλλουν, ώστε να διεκδικήσουν τη δικαίωση τους στην επίλυση υποθέσεων που τους αφορούν και για τις οποίες χρειάζεται να καταθέσουν προσφυγή.

Παράλληλα, έγινε γνωστό στους συναδέλφους ότι μετά από συνεννόηση με την Super League και την Football League, έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στα γήπεδα όπου πραγματοποιούνται αγώνες των δύο επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού έδωσαν τις δικές τους ψήφους για την ανάδειξη των καλύτερων συναδέλφων τους για το 2013, στη διαδικασία που υλοποιείται ώστε να προκύψει η κορυφαία ενδεκάδα, η FIFA FIFPro World XI 2013, καθώς, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών, FIFPro, δίνει σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, την ευκαιρία να διαλέξει τους 11 ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι οι καλύτεροι σε όλο τον κόσμο.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ενημέρωση για το κοινωνικό μέρισμα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενημερώνει […]


Ο Π.Σ.Α.Π. στην ετήσια γενική συνέλευση της FIFPro
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη η ετήσια – παγκόσμια […]


Εθνική Ελλάδος, καλή επιτυχία...
Καλή επιτυχία σε Ανδρών και Ελπίδων
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά […]