ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας ο ΠΣΑΠ

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Με τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας συναντήθηκαν, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Έγινε αναλυτική και πλήρης ενημέρωση στους συναδέλφους, με τους οποίους έγινε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα τα οποία τους αφορούν κι υπήρξε, παραγωγική και κατατοπιστική, ανταλλαγή απόψεων.
Από την πλευρά των μελών του ΔΣ του ΠΣΑΠ (Πρόεδρος Κώστας Πούλιος, Γενικός Γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος, Ταμίας Σάκης Δημόπουλος), δόθηκαν όλες οι πληροφορίες, για ό, τι αφορά με τη συμφωνία του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ, την Superleague και την Football League για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, την ασφάλιση τους, την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, τους κινδύνους από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά και από τυχόν εμπλοκή στο φαινόμενο των προσυννενοημένων αγώνων. Ειδικά αναφορικά με το ασφαλιστικό ζήτημα, οι συνάδελφοι τάχθηκαν υπέρ της, απόλυτης, αναγκαιότητας για βελτίωση των ασφαλιστικών καλύψεων που ισχύουν για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ώστε να εξομοιωθούν οι παροχές της Superleague, με εκείνες που, ήδη, ισχύουν στην Football League και την Football League 2 και είναι επαρκείς. Άλλωστε, ειδικά μετά το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που παρουσιάσθηκε στον γιό του συναδέλφου Γιάννη Αλεξίου, ο οποίος ήταν ακάλυπτος ασφαλιστικά, όλοι έχουν ευαισθητοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, σε ό, τι αφορά την προσπάθεια επιμόρφωσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) με τη μέθοδο On-Line Academy, όπως και τη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου, που θα λειτουργήσει προς όφελος των συναδέλφων.
Επισημάνθηκε η ανάγκη να είναι όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ έγινε ενημέρωση  και για το Τουρνουά Ελεύθερων ποδοσφαιριστών. το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι.
Οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΠ για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του ενώ συμφώνησαν ότι θα πρέπει ναι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, να ενημερώνουν για όποιο πρόβλημα έχουν ή όποιο παράδοξο συναντήσουν.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Υπενθύμιση για υποβολή υποψηφιότητας στις εκλογές της 6ης Μαΐου
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. υπενθυμίζει στα μέλη του πως την […]


Γενική Συνέλευση και εκλογές στις 6 Μαΐου
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Στις 6 Μαΐου 2019 και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Ελληνικής […]


Ο Π.Σ.Α.Π. στο Παγκόσμιο Συνέδριο ανάπτυξης αθλητών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Συνέδριο με θέμα την προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των αθλητών […]


Φιλικό για το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Στο πλευρό του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στέκεται ο Π.Σ.Α.Π. και στηρίζει κάθε […]