ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δίπλα στον Μαρτσάκη ο Π.Σ.Α.Π.

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ταξίδεψε στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του συναδέλφου Στέφανου Μαρτσάκη στο Νοσοκομείο Χανίων έτσι ώστε να του ευχηθεί ταχεία αποθεραπεία και επιστροφή στα γήπεδα, μετά το χτύπημα στο κεφάλι και στη κοιλιακή χώρα, σε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική σεζόν στον Πλατανιά, όπου άνηκε, και από την αρχή της χρονιάς έπαιζε ως δανεικός στην Επισκοπή.

Ο Στέφανος Μαρτσάκης παρουσιάζει σαφή σημάδια βελτίωσης, μετά το αρχικό σοκ και τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Πλέον, ξεπέρασε τον κίνδυνο με την βοήθεια του Θεού, την προσοχή και την βοήθεια των γιατρών που τον παρακολουθούν και την αγάπη των δικών του ανθρώπων. Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για άριστο χαρακτήρα.

Καθημερινά, ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της Κρήτης και πρωτίστως από τον Πλατανιά, την Επισκοπή και τα Χανιά, επισκέπτονται τον Στέφανο, δίνοντάς του τις ευχές τους για αποκατάσταση της υγείας του και επιστροφή στις υποχρεώσεις του.

Ο Π.Σ.Α.Π., έμπρακτα, είναι αλληλέγγυος με τον Στέφανο Μαρτσάκη, μετέφερε τις ευχές του για τη καλύτερη εξέλιξη στην πορεία της υγείας του συναδέλφου μας, ο οποίος εξέφρασε την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση του Συνδέσμου προς το πρόσωπο του.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Οδηγός για κατάρτιση/τροποποίηση/λύση συμβολαίου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ευρισκόμενοι εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πανελλήνιος […]


Προτάσεις για τροποποίηση των κανονισμών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. τάσσεται υπέρ του διαλόγου, που αποσκοπεί στη βελτίωση των […]


Οι προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. εκτός από θεματοφύλακας των δικαιωμάτων όλων των επαγγελματιών […]


Να δοθεί άμεσα λύση με την τηλεοπτική σύμβαση της Super League 2
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κρούει τον κώδωνα […]