ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μπράβο στον Πανσερραικό

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει θερμά τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραικό για τη σπουδαία πρωτοβουλία που πήρε με τη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών ενάντια στη φτώχεια και την πείνα.

Οι Ακαδημίες που πήραν μέρος σε αυτό το Τουρνουά, όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές και όλοι οι προπονητές τους, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου, εκφράζουμε παράλληλα τις ευχαριστίες μας προς τον Πανσερραικό για την αναγνώριση του, με ενημέρωση μάλιστα που παρείχε και προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIF Pro, για την οικονομική στήριξη από τον Σύνδεσμο μας για τους σκοπούς του Τουρνουά αλλά και για την εκπροσώπηση του στη διοργάνωση από τον Ταμία του Π.Σ.Α.Π. Σταμάτη Συρίγο.

Επιπλέον, ο Π.Σ.Α.Π. προσέφερε για το Τουρνουά τη φανέλα του διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Άγγελου Μπασινά.

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης η χειρονομία του διεθνή τερματοφύλακα και επίσης Πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος προσέφερε τη φανέλα που φόρεσε στον αγώνα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για το 11ο Τουρνουά ενάντια στη φτώχεια και την πείνα, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βέρνη, με τη συμμετοχή αστέρων όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ρονάλντο.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραικός προτίθεται να καθιερώσει αυτό το Τουρνουά Ακαδημιών ως θεσμό και κάθε χρόνο να το διοργανώνει μία εβδομάδα μετά από τη φιλική συνάντηση για τον ίδιο σκοπό, των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο.

Αξιέπαινοι ασφαλώς είναι όλοι οι συντελεστές αυτού του Τουρνουά , ο κ. Νίκος  Αβραμπάκης, ο συνάδελφος διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσιφούτης, όλοι όσοι εργάζονται για το αθλητικό κέντρο όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες, η διοίκηση του Μ.Γ.Σ, Πανσερραικού.

Συγκεντρώθηκαν αγαθά και χρήματα και θα δοθούν για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τέτοιες ενέργειες δεν είναι απλώς και μόνο αξιέπαινες, αλλά, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα συλλογικής προσπάθειας από τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπράβο !


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Προηγούμενη
Δημοσίευση

Επόμενη
Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

MVP και Best Goal ο Γέντρισεκ
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Ερικ Γέντρισεκ της Ξάνθης παρέλαβε τα βραβεία του MVP και του Best Goal […]


«Να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος του προβλήματος»
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών παρακολουθεί […]


MVP και Best Goal ο Αραούχο
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Σέρτζιο Αραούχο της ΑΕΚ παρέλαβε τα βραβεία του MVP και του Best Goal της […]


MVP και Best Goal ο Ουάρντα
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Αμρ Ουάρντα του Ατρόμητου παρέλαβε τα βραβεία του MVP και του Best Goal […]