ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναγνώριση για τον ΠΣΑΠ από τον συνάδελφο Γιάννη Αλεξίου

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο συνάδελφος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιάννης Αλεξίου, ο οποίος αναγκάσθηκε να μετακινηθεί στην Γερμανία, στο Κρέφελντ, όπου συνεχίζει την καριέρα του, προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί του που νοσηλεύεται εκεί, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα »Goal», τόνισε:
«Το νοσοκομείο, όπου είχα το παιδί μου στην Ελλάδα, παραμένει ακόμα απλήρωτο. Ωστόσο, θα πληρωθεί από τη Superleague μέσα από ενέργειες που κίνησε ο ΠΣΑΠ. Και, ειλικρινά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ, που χωρίς να το ζητήσω επικοινώνησε μαζί μου, ένας άνθρωπος εκεί, ο Σάκης Δημόπουλος, έτρεξε σαν να είναι δικό του το παιδί και ήλθε σε επικοινωνία με τη Superleague για να διευθετηθεί το χρέος. Πριν από ενάμιση μήνα με κάλεσε ο κ. Μώραλης στο τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει μέσω της Superleague. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν για εμένα».
Με το καλό Γιάννη, να γυρίσετε, γρήγορα πίσω στην Ελλάδα, με τον γιό σου, τον Θάνο, γερό και δυνατό. Ο ΠΣΑΠ και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι δίπλα σου.
Ήδη, μάλιστα, χθες, ο μικρός Θάνος υπεβλήθη σε επέμβαση μεταμόσχευσης συκωτιού. Εκείνον και τους γονείς του, όπως κι όλους τους οικείους του, τους συνοδεύουν οι πιο θερμές ευχές μας για αποκατάσταση της υγείας του.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Καλή επιτυχία !
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή […]


Το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Μετά την παραίτηση των κ.κ. Κωνσταντίνου Πούλιου ( στις 29/6/2017 ) και Σταματίου […]


Πρώτη η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017
Κατηγορία: FIFPRO,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017 που οργανώθηκε […]


Στον τελικό του Τουρνουά FIFPro 2017 η ελληνική ομάδα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών […]