ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναγνώριση για τον ΠΣΑΠ από τον συνάδελφο Γιάννη Αλεξίου

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Ο συνάδελφος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιάννης Αλεξίου, ο οποίος αναγκάσθηκε να μετακινηθεί στην Γερμανία, στο Κρέφελντ, όπου συνεχίζει την καριέρα του, προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί του που νοσηλεύεται εκεί, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα »Goal», τόνισε:
«Το νοσοκομείο, όπου είχα το παιδί μου στην Ελλάδα, παραμένει ακόμα απλήρωτο. Ωστόσο, θα πληρωθεί από τη Superleague μέσα από ενέργειες που κίνησε ο ΠΣΑΠ. Και, ειλικρινά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ, που χωρίς να το ζητήσω επικοινώνησε μαζί μου, ένας άνθρωπος εκεί, ο Σάκης Δημόπουλος, έτρεξε σαν να είναι δικό του το παιδί και ήλθε σε επικοινωνία με τη Superleague για να διευθετηθεί το χρέος. Πριν από ενάμιση μήνα με κάλεσε ο κ. Μώραλης στο τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει μέσω της Superleague. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν για εμένα».
Με το καλό Γιάννη, να γυρίσετε, γρήγορα πίσω στην Ελλάδα, με τον γιό σου, τον Θάνο, γερό και δυνατό. Ο ΠΣΑΠ και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι δίπλα σου.
Ήδη, μάλιστα, χθες, ο μικρός Θάνος υπεβλήθη σε επέμβαση μεταμόσχευσης συκωτιού. Εκείνον και τους γονείς του, όπως κι όλους τους οικείους του, τους συνοδεύουν οι πιο θερμές ευχές μας για αποκατάσταση της υγείας του.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία […]


Το….. γράμμα του Πάνου Αντωνίου
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ | Δημοσίευση:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής 21 χρονών. Έφυγα 16 χρονών από το σπίτι μου, […]


Προσοχή για την ύπαρξη «ψεύτικων» εκπροσώπων/διαμεσολαβητών
Κατηγορία: FIFPRO,NEA | Δημοσίευση:

Στην εποχή των social media και της εξάπλωσής τους, είναι πιθανό οι ποδοσφαιριστές, […]


Οδηγός για κατάρτιση/τροποποίηση/λύση συμβολαίου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ευρισκόμενοι εν μέσω της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πανελλήνιος […]