ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αλληλέγγυος με τον Π.Σ.Α.Π. ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Την πλήρη αλληλεγγύη του με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέφρασε ο αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 και Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, σε συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες, με τον Αντιπρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. Κώστα Πούλιο και τον Γενικό Γραμματέα και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Σταμάτη Συρίγο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μάλιστα, στο περιθώριο της παρουσίασης των ευρημάτων της παγκόσμιας έρευνας της FIFPro για τις συνθήκες εργασίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο του Ευρωκοινοβουλίου, στους εκπροσώπους του Π.Σ.Α.Π., όπως και σε αντιπροσωπεία της FIFPro.

brussels-2

Συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του γεύματος, τα αποτελέσματα της έρευνας ενώ συμφωνήθηκε ότι είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές στο ποδόσφαιρο, οι οποίες θα πρέπει, αρχικά, να υιοθετηθούν από το Ευρωκοινοβούλιο.

‘’ Είμαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που ως στόχο έχει την βελτίωση των συνθηκών στο ποδόσφαιρο και ειδικά για τα εργασιακά ζητήματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, είμαι στη διάθεση του Π.Σ.Α.Π., ώστε να υπάρχει επαφή, με δίαυλο επικοινωνίας τον Σύνδεσμο μας, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέσω της συνεργασίας μας’’ τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

thumbnail_058

Στις Βρυξέλλες, κατά την παρουσίαση της έρευνας της FIFPro, ζητήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Π.Σ.Α.Π. Σταμάτη Συρίγο, να αναφερθεί στις σχέσεις των ομάδων με τους ποδοσφαιριστές, καθώς, αξιολογήθηκε η υπευθυνότητα και η αμεσότητα που έδειξε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε ότι αφορά την ελληνική συμμετοχή στην έρευνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ως ένδειξη αναγνώρισης από την FIFPro, o Π.Σ.Α.Π. ήταν ο μόνος Εθνικός Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών που κλήθηκε να τοποθετηθεί για αυτή την έρευνα.

thumbnail_053

Ο Σταμάτης Συρίγος μίλησε για τις προσωπικές εμπειρίες του, κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ενώ υποστήριξε: ‘’ Τα αποτελέσματα της, ολοκληρωμένης, έρευνας φανερώνουν, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα που είχε γίνει το 2012 για το Blackbook της FIFPro. Εφόσον όλοι όσοι υπηρετούν το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από ιδιότητες, συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες με όλους και όχι αντίπαλοι, η συνέχεια θα είναι καλύτερη για το παιχνίδι μας, που είναι για εμάς τους ποδοσφαιριστές, η ίδια η ζωή μας’’.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Το νέο Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π.
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Μετά την παραίτηση των κ.κ. Κωνσταντίνου Πούλιου ( στις 29/6/2017 ) και Σταματίου […]


Πρώτη η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017
Κατηγορία: FIFPRO,ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017 που οργανώθηκε […]


Στον τελικό του Τουρνουά FIFPro 2017 η ελληνική ομάδα
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών […]


Επέτειος τιμής
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμά την επέτειο […]