ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

4.000 θεατές στον αγώνα ανθρωπιάς του Π.Σ.Α.Π. στην Κέρκυρα

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Share this


Γέμισε το Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας από 4.000 φιλάθλους, οι οποίοι απόλαυσαν τη θεαματική αναμέτρηση ομάδας επιλέκτων του Π.Σ.Α.Π. με εκείνη των παλαιμάχων της Κέρκυρας, που τέλειωσε με νίκη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με 5-1.
Ωστόσο, σε παιχνίδια σαν και αυτό, το αποτέλεσμα έχει τη μικρότερη σημασία. Εκείνο που πράγματι μετρά πολύ, είναι ότι είχε επιτυχία ο αγώνας, ως προς τον σκοπό διεξαγωγής του, καθώς συγκεντρώθηκαν ικανοποιητικά έσοδα για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει, ο μικρός Χρήστος Μαντής, γιός αστυνομικού που υπηρετεί στο νησί των Φαιάκων.
Ο Π.Σ.Α.Π., πάντα έτοιμος να συνεισφέρει στο κοινό καλό με διάθεση αρωγής στο συνάνθρωπο, δέχθηκε το αίτημα από τον Σύλλογο των Αστυνομικών της Κέρκυρας και ανταποκρίθηκε άμεσα, με συμμετοχή μάλιστα στον αγώνα τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, του Προέδρου Στέλιου Γιαννακόπουλου, του Αντιπροέδρου Αντώνη Νικοπολίδη και του Γενικού Γραμματέα Κώστα Πούλιου.
Τα γκολ στο παιχνίδι της Κέρκυρας, το οποίο έγινε σε εξαιρετικά ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με άρτια οργάνωση και πανηγυρικό χαρακτήρα, με την παρουσία ακόμα και της Φιλαρμονικής αλλά και μαζορετών, σημείωσαν, από δύο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο διαιτητής Τάσος Κάκος που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. και ένα ο Λευτέρης Βελέντζας. Για λογαριασμό των Κερκυραίων ποδοσφαιριστών, σκόραρε ο Πέτρος Τσιριγώτης.
Ο προπονητής της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. Ζαχαρίας Λυκουρίνος χρησιμοποίησε τους Σαργκάνη, Πούλιο, Βαμβακούλα, Ξανθόπουλο, Γκούμα, Φρατζέσκο, Γκουλή, Καραϊσαρίδη, Βελέντζα, Γιαννακόπουλο, Λιάκο, Νικοπολίδη, Κάκο, Φελλά.


Μοιραστείτε τη Δημοσίευση

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Προτάσεις για τροποποίηση των κανονισμών
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. τάσσεται υπέρ του διαλόγου, που αποσκοπεί στη βελτίωση των […]


Οι προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Κατηγορία: NEA | Δημοσίευση:

Ο Π.Σ.Α.Π. εκτός από θεματοφύλακας των δικαιωμάτων όλων των επαγγελματιών […]


Να δοθεί άμεσα λύση με την τηλεοπτική σύμβαση της Super League 2
Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δημοσίευση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κρούει τον κώδωνα […]


Καμαρά: «Να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση των προσφύγων»
Κατηγορία: NEA,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | Δημοσίευση:

Αφιερωμένη στους πρόσφυγες είναι η 20η Ιουνίου, καθώς έχει οριστεί […]